Laden...

Over ons

Oplossingen vind je nooit alleen. Onze kracht zit hem dan ook in samenwerking vanuit ons hele bedrijfsgezondheidsnetwerk.

Lees hier hoe wij dat doen
Over ons

Voor een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland

We weten dat mensen gelukkiger zijn als ze participeren op het werk en in de maatschappij. Daarom willen we mensen laten deelnemen en helpen we op alle momenten dat dit even lastiger gaat. Jouw zaak, maar onze zorg. Met ruim 4.000 medewerkers met expertise op het gebied van bedrijfszorg, medische zorg, kraamzorg, leefstijl- en verslavingszorg werken we aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland.

Direct met ons aan de slag?

Neem contact op

Als je je goed voelt, werkt alles beter

Gezond zijn draait niet alleen om af- of aanwezigheid van ziekte. Het gaat ook om het vermogen met sociale, fysieke of emotionele uitdagingen om te gaan. We kijken daarom holistisch en richten ons op de complete situatie waarin iemand zich bevindt. Samen versterken we veerkracht en aanpassingsvermogen van mensen waardoor medewerkers beter in staat zijn keuzes te maken en zelf regie te nemen. Zowel thuis als op het werk. Want als je je goed voelt, werkt alles beter.

Over ons Over ons

Het netwerk voor jouw team

Doordat we kennis en expertise uit ons hele netwerk bundelen, zijn we in staat alles wat op het gebied van inzetbaarheid speelt, gericht op te lossen.