Laden...

Over ons

Oplossingen vind je samen. Onze kracht zit hem in de samenwerking vanuit ons bedrijfsgezondheidsnetwerk.

Lees meer
Over ons

Zorg van de Zaak: hét bedrijfs­gezondheidsnetwerk

Zorg van de Zaak is hét bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland. Tot ons netwerk behoren arbodiensten en interventiebedrijven. Samen bieden ze integrale en geïntegreerde oplossingen voor de ontwikkeling van vitale organisaties waarin mensen worden versterkt in het voeren van eigen regie over hun gezondheid, werk en leven. 

Mensen zijn gelukkiger als zij kunnen deelnemen in werk en maatschappij. Daarom streven we ernaar om iedereen sterker aan het werk te houden en helpen we op momenten dat het nodig is. Hiermee willen wij een wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland. We zijn trots dat we het verschil kunnen maken voor meer dan 1,3 miljoen werkenden en hun naaste omgeving.

Bouw samen met onze professionals aan een vitale organisatie met ijzersterke teams. Waar iedereen zich kan ontwikkelen en veilig, gezond en met plezier samenwerkt aan de ambitie van jouw organisatie in een prettig werkklimaat. Want door oog te hebben wat ertoe doet, krijg je ‘Iedereen sterker aan het werk’.

Meer weten?

 

Bekijk ons verhaal

Een aanpak die robuust is

Onze bedrijfsadviseurs kijken naar de inzetbaarheidsvraagstukken en -thema’s die in jouw organisatie spelen. Ze achterhalen de uitdagingen waar jouw medewerkers mee te maken hebben. Samen maken we een integraal programma op maat, waarbij we oorzaken aanpakken, de juiste prioriteiten stellen en de best passende activiteiten inzetten.

We werken slim en geïntegreerd samen met alle professionals uit ons netwerk. Zo verliezen we geen tijd. Om tot de beste totaaloplossing te komen, werken we waar nodig samen met business- en kennispartner(s).

Altijd dichtbij, met kennis van jouw sector

Met specialistische kennis over jouw regio en sector staan we voor je klaar om jouw organisatie en mensen zo vitaal mogelijk te houden en uitval te voorkomen.

Je werkt samen met iemand die de taal van jouw regio spreekt en snapt wat er in jouw omgeving en sector speelt.

Meer informatie of contact met jouw sector?

Bekijk sectoren
Over ons Over ons

Samenwerking met verzekeraars & volmachten

Wij werken actief samen met vrijwel alle verzekeraars en volmachten in Nederland. Het pakket dat wij bieden is afhankelijk per verzekeraar of volmacht.

Verzekeraars: o.a. Nationale Nederlanden, a.s.r., KMUV, Sazas en Achmea (Centraal Beheer Achmea, Interpolis en Avero Achmea).

Volmachten: o.a. Acture, Blauw Oranje (Rabo), Diverz!, Felison, Nedasco, Quintes, SAA, Schouten Zekerheid, Turien, VLC en VCN, Biesbosch, CVB, Incomfort, Intermont, Lussenburg

Wil je weten welke pakketten worden aangeboden per verzekeraar of meer informatie? Neem dan contact op met onze intermediairdesk.

Ons bedrijfs­gezondheidsnetwerk

Maak kennis met de bedrijven binnen ons bedrijfsgezondheidsnetwerk.
Daarnaast werken we volop samen met onze business- en kennispartner(s) buiten ons netwerk.