Laden...

Onze partners

Samen creëren we een positief werkklimaat voor medewerkers, waarin we gezond gedrag stimuleren en activeren. We versterken hen in hun zelfredzaamheid om gezonde keuzes te maken. Het maakt ze weerbaar en veerkrachtiger. En organisaties tegelijkertijd vitaler. Daarbij benutten we de kennis uit ons bedrijfsgezondheidsnetwerk. En werken we daarnaast volop samen met onze businesspartners en kennispartner.

Businesspartners

Maak kennis met onze businesspartners:

Naviva
Novadic Kentron
Co-eur
Aditum Arbo
De nieuwe arts
Cohesie
Onze partners

Kennispartner

We werken graag samen met (maatschappelijke) organisaties die net als wij structureel bijdragen aan een gezonder, fitter en vitaler Nederland. Partners met wie we samen initiatieven ontwikkelen en kennis delen om te bouwen aan vitale en betrokken teams waarin iedereen veilig, gezond en met plezier werk. 

Zorg van de Zaak en de Hersenstichting werken nauw samen om aandacht te vragen voor hersengezondheid op de werkvloer. 

Meer weten over onze onderlinge samenwerking? 

Bekijk partnership met de Hersenstichting
Onze partners

Titelsponsor Business Run Utrecht marathon

Zorg van de Zaak is titelsponsor van de Business Run van de Utrecht marathon voor de komende drie jaar (’23, ’24 en ’25).

Bas Tomassen, directievoorzitter Zorg van de Zaak Netwerk: “Met de Business Run van de Utrecht Marathon hebben wij een ideaal evenement gevonden voor werkgevers om met hun medewerkers toe te werken naar een sportieve prestatie op een kwart, een halve of zelfs een hele marathon. Dat is een mooi initiatief om te bouwen aan sterke teams en een positief werkklimaat waarin oog is voor de vitaliteit van het personeel als belangrijke randvoorwaarde voor mentale veerkracht en duurzame inzetbaarheid.”

Lees het hele persbericht

Samen met ons bijdragen aan vitale organisaties?

Vanuit Zorg van de Zaak stellen we een aantal voorwaarden om een partnership aan te gaan. 

  • Het partnership moet passen bij de integrale dienstverlening van Zorg van de Zaak en de overkoepelende doelstelling om bij te dragen aan een gezonder, fitter en vitaler Nederland.
  • Met het partnership gaan we voor een langere periode (minimaal 2 jaar) een samenwerking aan om gezamenlijke ambities te realiseren. 
  • Met het partnership richten we ons primair op de zakelijke doelgroep, te weten: bestuurders, leidinggevenden, HR managers, preventiemedewerkers, arbo- coördinatoren en OR-leden. Secundair richten we ons tot werkend Nederland. 
  • Het partnership richt zich op het welzijn en de vitaliteit van alle medewerkers in een organisatie. 
  • Het partnership ligt in het verlengde van de merkwaarden van de Zorg van de Zaak, namelijk: betrokken, deskundig en relevant.

Geïnteresseerd in een partnership met Zorg van de Zaak?
Neem dan contact op via ons algemene contactformulier.

Neem contact op