Laden...

Stress als startsignaal

Creëer een stressbestendig team en vergroot de veerkracht van je medewerkers. Verander het verhaal en start met een positievere kijk op stress.

Zie stress als startsignaal

Start hier
Stress als startsignaal

Explainer: Verander je kijk!

Staat je team voor verandering of een lastige klus? Dan stijgt het stressniveau. Dit is niet erg, zie het juist als startsignaal. Zorg dat je als werkgever dit moment benut. Vergroot de veerkracht van je medewerkers en maak ze stressbehendig. Ontdek hoe én wat het je oplevert in onze Explainer video.

Nieuwsgierig? Lees ook onze whitepaper en begingids.

Whitepaper:
Van klacht naar veerkracht

Voor een toekomstbestendige organisatie heb je veerkrachtige medewerkers nodig. Zulke medewerkers bewegen makkelijker mee in een veranderende wereld en hebben een sterkere buffer voor (werk)stress. Maar wat maakt iemand veerkrachtig? En hoe kan je dit versterken binnen je organisatie?

Maak veerkracht onderdeel van je bedrijfscultuur.

Download de whitepaper
Stress als startsignaal Stress als startsignaal
Stress als startsignaal

Begingids: Stress als startsignaal

Zorg ervoor dat ook jouw medewerkers stress benutten. Creëer krachtige teams die onder uitdagende omstandigheden ook aan het werk blijven. Dat wil je als werkgever.

Deze begingids geeft je tips, waarmee je samen met jouw medewerkers aan een stressbestendig team bouwt.

Ga aan de slag!

Download onze begingids

Laten we beginnen!

Bouw samen met ons aan een stressbehendig team. Waar iedereen zich kan ontwikkelen en veilig, gezond en met plezier samenwerkt aan de ambitie van jouw organisatie in een prettig werkklimaat. Want door oog te hebben voor wat ertoe doet, krijg je ‘Iedereen sterker aan het werk’.

Neem contact op

Stressbehendig?

Je bedoelt stressbestendig? Nee, naast stressbestendig kun je ook stressbehendig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een team wat stress niet alleen aankan, maar zelfs benut. Met een flinke portie veerkracht weten zij onder uitdagende omstandigheden aan het werk te blijven. Ze zoeken juist de verbinding op en leren ervan. Samen krijg je dat voor elkaar.

Ja, dat wil ik
Stress als startsignaal Stress als startsignaal

Meer informatie of contact?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.