Stress als startsignaal

Creëer een stressbestendig team en vergroot de veerkracht van je medewerkers. Verander het verhaal en start met een positievere kijk op stress.

Lees meer

Positieve werkcultuur

Een positieve werkcultuur, waar ruimte is voor autonomie, groei en zingeving. Met medewerkers die floreren en blijvend werkgeluk ervaren. Klinkt mooi, maar hoe creëer je dit?

Lees meer

Vitale werkomgeving

Een positieve en vitale werkomgeving versterkt professionele relaties en verhoogt productiviteit. Topwerkgevers voelen aan én meten hoe medewerkers zich voelen. Ze maken hen onderdeel van het creëren en veranderen van de werkomgeving.

Lees meer

Verandering & werk

We moeten veranderen, omdat het niet meer werkt. De mentale fitheid van medewerkers staat onder druk. De zorg kan dit niet oplossen. We moeten de focus verleggen. De oorzaken vinden en aanpakken. Samen vergroten we de veerkracht van je medewerkers!

Lees meer

Sociale Veiligheid

Wat is gewenst en wat is ongewenst gedrag? Relevante vragen die het zeker verdienen om op de werkvloer te bespreken. Een werkomgeving waar iedereen zich prettig voelt vraagt om inspanning. We moeten ongewenst gedrag aanpakken en gewenst gedrag stimuleren. Samen maken we werk van (on)gewenst gedrag!

Lees meer

Nachtwerk

Nachtwerk is topsport. Daarom is begeleiding en aandacht voor de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers van groot belang. Samen krijgen we jouw team in topvorm. Zien we jullie aan de start?

Lees meer