Nachtwerk

Nachtwerk is topsport. Daarom is begeleiding en aandacht voor de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers van groot belang. Samen krijgen we jouw team in topvorm. Zien we jullie aan de start?

Lees meer

Middelengebruik & werk

Verslaving op het werk komt veel voor. De gevolgen van verslaving werken door op je hele organisatie en team. Samen kunnen we het voorkomen, beperken en/of herstellen.

Lees meer

Relatiestress & scheiden

Relatieproblemen en scheiden hebben veel impact op iemands leven. Het zorgt vaak voor veel stress en kan psychische klachten veroorzaken. Om te zorgen dat medewerkers vitaal en duurzaam inzetbaar blijven kun je als werkgever preventief een bijdrage leveren. Hiermee voorkom je ook dat medewerkers uit balans raken of uitvallen.

Lees meer

Zwangerschap & werk

Een zwangerschap is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in iemands leven. Het kan puur geluk en plezier brengen, maar ook fysiek ongemak of onzekerheid. Wij leveren de juiste zorg op het juiste moment: tijdens de zwangerschap, na de bevalling en in de terugkeer naar werk.

Lees meer

Integrale aanpak Covid-19

De impact van het coronavirus vraagt van jou als werkgever een andere aanpak, werkwijze en misschien zelfs inrichting van de organisatie. Ook de inzetbaarheid van medewerkers staat mogelijk onder druk. Zorg van de Zaak helpt je met een integrale aanpak weer op weg.

Lees meer

Daarnaast zijn we volop bezig met het realiseren van een integrale aanpak rondom Sociale veiligheid & werk en Verandering & werk.