Laden...

Informatie voor intermediairs

Als (verzekerings-)adviseur wil je je klanten adviseren over het voorkomen, aanpakken en terugdringen van verzuim. En uiteraard informeer je jouw klanten proactief over wet- en regelgeving. Werk je samen met Zorg van de Zaak, dan kiezen je klanten voor integrale arbodienstverlening.

Samenwerken voor onze gezamenlijke klanten

Arbodienstverlening van Zorg van de Zaak

Samen de beste arbo-diensten bieden aan onze gezamenlijke klanten. Dat is het doel. Onze regionale teams zorgen ervoor dat we altijd dichtbij en persoonlijk kunnen helpen. Of het nu gaat om klantassistenten, inzetbaarheidscoaches, praktijkondersteuners of bedrijfsartsen, we staan voor elkaar klaar. Samen sterker aan het werk!

  • Gehele of gedeeltelijke vergoeding door de verzekeraar
  • Intensieve ondersteuning door onze inzetbaarheidscoach (casemanager)
  • Toegang tot het totale netwerk en expertise van Zorg van de Zaak, waaronder psychologische ondersteuning, vertrouwenspersonen, bedrijfsmaatschappelijk werk, arbeidsdeskundige, loopbaanbegeleiding, schuldhulpverlening, etc.

We bieden deze dienstverlening aan in abonnementsvorm: MKB FiT, al dan niet in combinatie met een verzuimverzekering. Jij weet als geen ander wat het beste past bij jouw klant.

Informatie voor intermediairs

Arbodienstverlening gecombineerd met een verzuimverzekering

Klanten die kiezen voor arbodienstverlening gecombineerd met een verzuimverzekering:

- Melden verzuim via het verzekeraarsportaal.
- Ontvangen vaak hogere interventievergoedingen.
- Hebben intensief contact met de verzekeraar over re-integratie.
- Krijgen een vertrouwenspersoon voor extra ondersteuning.

Arbodienstverlening direct via Zorg van de Zaak

Klanten die kiezen voor arbodienstverlening rechtstreeks via Zorg van de Zaak, bieden we verschillende MKB FiT-abonnementen.

- MKB FiT Basis of Basis+, bij weinig of geen verzuim.
- MKB FiT Compleet, alle interventies voor 2 jaar inbegrepen.
- MKB FiT Premium, inclusief krachtige preventieve inzet van Yet.
- MKB FiT Excellent, met Poortwachtergarantie voor financiële zekerheid.

Hoe uitgebreid de dienstverlening is, hangt af van welk abonnement er wordt gekozen.

Combineer onze arbodienstverlening met een verzuimverzekering

Wil jouw klant het zekere voor het onzekere? Dan sluit je een zogeheten combipakket aan via de verzekeraar of volmacht van jullie keuze. Het aansluitproces loopt dan anders: niet via Zorg van de Zaak, maar veelal via de verzekeraar.

Onze samenwerking met verzekeraars

Wij werken actief samen met vrijwel alle verzekeraars en in Nederland. Door die nauwe samenwerking helpen we werkgevers te voldoen aan de Wet Verbetering Poortwachter. En mocht er toch sprake zijn van verzuim, dan is er een financieel vangnet via de verzekeraar.

Maak kennis met een aantal van de verzekeraars waar we graag mee samenwerken. Ben jij een verzekeraar en staat jouw merk er niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze team van klantassisenten.

Wat klanten ons vertellen

“Ik ben buitengewoon tevreden met Zorg van de Zaak. Het fijne contact met de Inzetbaarheidscoach en medewerkers zorgt voor effectieve verzuimbegeleiding en tevreden medewerkers. Er wordt echt naar mij als werkgever geluisterd. De proactieve benadering voorkomt frequent verzuim, dankzij tijdige signalen en waardevol meedenken.”

Onze samenwerking met volmachten

Naast de samenwerking met verzekeraars, werken we ook graag samen met Volmachten. Volmachten zijn organisaties die, namens verzekeraars contracten afsluiten. Ze zijn de steun en toeverlaat voor heel veel MKB-bedrijven. Maak kennis met een aantal van de volmachten waar we graag mee samenwerken.

We horen graag van je

Wil je als adviseur meer weten over onze arbodienstverlening in combinatie met een verzuimverzekering? Neem contact op met Team Samenwerkingspartners. Dan kan via [email protected] of via 088 277 89 65

Kiest je klant liever voor arbodienstverlening direct via Zorg van de Zaak? Bekijk dan onze FiT-abonnementen of neem dan contact op met een van onze MKB-adviseurs.

Contact

SupportTeam

  • Vragen over arbodienstverlening direct via Zorg van de Zaak

    088 277 89 65