Laden...

Aanpakken & ontwikkelen

Een aanpak die past bij de arbeidsrisico’s en uitvalsklachten in jouw sector. Zo help jij je medewerkers zich verder te ontwikkelen en voorkom je uitval.

Aanpakken & ontwikkelen
Aanpakken & ontwikkelen

Breinvriendelijk werken

Fris opstaan en scherp op het werk verschijnen, dat zouden we allemaal het liefst willen. Het inzicht groeit dat dit alleen lukt met een uitgerust brein. Makkelijker gezegd dan gedaan in een 24-uurseconomie waarin je constant bereikbaar bent. Breinherstel is een voorwaarde voor concentratie en focus, inspiratie, geluk, creativiteit en productiviteit. Als je binnen jouw organisatie breinvriendelijker wilt gaan werken, adviseren en begeleiden we je daarbij op een manier die ook voor jouw brein zo vriendelijk mogelijk werkt.

Aanpakken & ontwikkelen

Hybride werken

Deels thuis en op kantoor werken, heeft veel voordelen. Denk alleen al aan de reistijd die iemand bespaart. Toch is het bij hybride werken ook opletten. Je wilt medewerkers betrokken houden, ook al werken ze op afstand. We kunnen je helpen het hybride werken zo goed mogelijk in te richten.

Aanpakken & ontwikkelen

Omgaan met ongewenst gedrag

(Seksuele) intimidatie, emotioneel of agressief gedrag, pesten, geweld en discriminatie: helaas komt het ook op de werkvloer voor. Zulk gedrag kan grote gevolgen hebben voor de betrokken medewerker(s). Erover praten helpt, maar het kan lastig zijn die stap te zetten. We helpen hoe je binnen jouw organisatie het best met ongewenst gedrag omgaat en het op een zo laagdrempelig mogelijke manier bespreekbaar maakt.

Aanpakken & ontwikkelen

Voorkom werkstress en burn-out

Op het werk kan de boog niet altijd gespannen zijn. Het is zoeken naar een juiste balans tussen spanning en ontspanning, werk en privé. Hoe ga je om met veranderingen en de onzekerheid die daarmee gepaard gaat? We helpen op verschillende manieren om werkplezier te verbeteren. Zo voorkom je te veel werkstress. Is er een behandeling nodig, dan helpen we je ook.

Aanpakken & ontwikkelen

Mentaal weer in balans

Als een medewerker psychische klachten heeft, is het vaak moeilijk daar zelf uit te komen. Dat hoeft ook niet. We gaan samen op zoek naar wat de mentale disbalans heeft veroorzaakt. Welke rol het werk hierin speelt, krijgt veel aandacht. We kijken welke werkzaamheden iemand nog wel kan uitvoeren en helpen medewerkers om weer zelf de regie te nemen.

Aanpakken & ontwikkelen

Opleiding en training

Leven is leren. Kennis over hoe mensen gelukkiger, gezonder, vitaler en daarmee ook productiever kunnen werken neemt alsmaar toe. Die kennis delen we graag met medewerkers, leidinggevenden en HR-professionals. Bij onze opleidingen en trainingen kijken we uiteraard naar welke specifieke behoeften er binnen jouw bedrijf of organisatie spelen.