Laden...

Aanpakken & ontwikkelen

Trainen van medewerkers in de omgang met specifieke risico’s voor de meest voorkomende problemen. Samen leren we medewerkers omgaan met veranderingen in het werk.

Aanpakken & ontwikkelen
Aanpakken & ontwikkelen

Opleiding en training

Leven is leren. Kennis over hoe mensen gelukkiger, gezonder, vitaler en daarmee ook productiever kunnen werken neemt alsmaar toe. Die kennis delen we graag met medewerkers, leidinggevenden en HR-professionals. Dat maakt ze weerbaarder en veerkrachtiger.

Aanpakken & ontwikkelen

Omgaan met intimidatie en/of agressief gedrag

(Seksuele) intimidatie, emotioneel of agressief gedrag, pesten, geweld en discriminatie: helaas komt het op de werkvloer voor. Zeker binnen bepaalde beroepsgroepen krijgen medewerkers hier meer dan gemiddeld mee te maken. Dit gedrag kan grote gevolgen hebben voor de betrokken medewerker(s).

Aanpakken & ontwikkelen

Voorkom werkstress en leer omgaan met verandering

Op het werk kan de boog niet altijd gespannen zijn. Het is zoeken naar een juiste balans tussen spanning en ontspanning, werk en privé. Hoe ga je om met veranderingen en de onzekerheid die daarmee gepaard gaat? We helpen op verschillende manieren om werkplezier te verbeteren. Zo voorkom je te veel werkstress.