Laden...

Horen & helpen

Als medewerkers lekker in hun vel zitten, nemen ze dat gevoel mee naar hun werk. Alleen heeft iedereen wel eens te maken met momenten dat het even wat minder gaat. Die disbalans kan allerlei oorzaken hebben. Een luisterend oor biedt soelaas. Vaak is één gesprek genoeg. Soms is wat intensievere coaching en begeleiding nodig. Geef jouw medewerkers handvatten om zelf actie te ondernemen. Iemand die minder zorgen heeft, is meer betrokken en presteert beter.

Horen & helpen
Horen & helpen

Yet

Een eenmalige sessie kan jouw medewerkers helpen bij impactvolle momenten of als het leven even een andere richting op gaat. Een laagdrempelig gesprek op het moment dat een medewerker daar behoefte aan heeft, kan een groot verschil maken. Of dat nou de volgende dag, ’s avonds of in het weekend is. Met één sessie vindt je medewerker vaak samen met de psycholoog antwoord op het actuele vraagstuk. De focus ligt op de huidige situatie en op zelfredzaamheid. 

Horen & helpen

Coaching

Met gerichte coaching door de juiste professional bieden we méér dan een luisterend oor. Samen met een professional gaat de medewerker opzoek naar het opnieuw vinden van balans, om weer meer stabiel inzetbaar te zijn. We bieden verschillende mogelijkheden van loopbaan coaching tot life counseling.

Horen & helpen

Mediation bij werkrelaties

In iedere organisatie kunnen wel eens conflicten ontstaan. Vaak lossen die zich al op na een goed gesprek. Soms is er een neutraal persoon van buitenaf nodig wanneer de partijen er zelf niet meer uitkomen. Mediation is een duurzame manier om geschillen samen op te lossen.  Ook bieden we individuele ondersteuning bij grensoverschrijdend of ongewenst gedrag.

Horen & helpen

Traumabegeleiding en -opvang

Een traumatische gebeurtenis kan overal plaatsvinden. Denk op het werk bijvoorbeeld aan agressie aan de balie of een ongeluk in het bedrijf. Dit kan veel impact hebben op je medewerkers. Begrip en begeleiding zijn cruciaal als zoiets ernstigs gebeurt. Je staat er niet alleen voor op zon moment, dat ook voor jou als werkgever ingrijpend kan zijn. We geven de juiste steun, opvang en nazorg voor medewerkers.