Laden...

Verandering & werk

We moeten veranderen, omdat het niet meer werkt. De mentale fitheid van medewerkers staat onder druk. De zorg kan dit niet oplossen. We moeten de focus verleggen. De oorzaken vinden en aanpakken. Samen vergroten we de veerkracht van je medewerkers!

Lees meer
Verandering & werk

Het moet anders.

Een verandering realiseren kan veel effectiever als het niet alleen vanuit ‘het moeten’ plaatsvindt (urgen­tie) maar juist in combinatie met het willen (ambitie). Dan kunnen medewerkers een verandering ook als een uitdaging zien. Lees hier meer en bekijk onze Infographic en Whitepaper.

Liever contact? We vertellen je graag meer in een vrijblijvend adviesgesprek

Verandering & werk

Infographic
'Tijd voor verandering'

De gevolgen van verzuim door psychische klachten zijn enorm en het effect ervan gaat verder dan je denkt. Dit maakt vroege interventie ook zo belangrijk. De cijfers liegen er niet om en laten zien dat het tijd voor verandering is! Bekijk de infographic.

Belangrijkste cijfers op een rij.

Bekijk de infographic
Verandering & werk

De beste versie van je medewerkers

We versterken medewerkers in het voeren van eigen regie over hun gezondheid, werk en leven. Zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn.

Verandering & werk

Whitepaper
'Vitaliteit en het brein'

Als medewerkers minder energie hebben om met tegenslag, verandering en drukte op het werk om te gaan, liggen stressgerelateerde en psychische klachten op de loer. Een pleister plakken op de wond is niet meer afdoende. Er is meer ambitie nodig.

Ontdek meer hierover in onze Whitepaper.

Download de whitepaper

Meer informatie of contact
over Verandering & werk?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Verandering & werk