Laden...

Kwaliteit

Zorg van de Zaak Netwerk gaat voor kwaliteit. We leveren meetbaar goed werk. Voor organisaties, mensen én de wereld waarin wij leven.

We bieden klanten oplossingen die klaar zijn voor de toekomst. We helpen je bij het ontwikkelen en uitvoeren van bedrijfsgezondheidszorg voor jouw medewerkers en werken daarbij op basis van kwaliteit. Elk arbo-, expertise en of zorgbedrijf van het netwerk staat voor kwaliteit. Dit wordt ondersteund door een kwaliteitssysteem. Zo hebben onze arbobedrijven een ISO9001 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem, om de doelstellingen – op het gebied van klanttevredenheid, dienstverlening, risicobeheersing en privacy – te meten en te steeds weer te verbeteren. We leggen hierbij de lat hoog: deze maatregelen voldoen niet alleen aan de wet, maar ook aan onze eigen voorwaarden voor langdurige relaties.

Kwaliteitsbeleid Zorg van de Zaak
ISO9001 Kwaliteitscertificaat Zorg van de Zaak
Oval certificaat Zorg van de Zaak
ISO27001

Gelijke kansen en diversiteit

Bij Zorg van de Zaak mag je een oordeelvrije en gelijke behandeling verwachten. Discriminatie en uitsluiting van mensen past niet bij ons en wij accepteren geen discriminatie, op welke grond dan ook. Deze – voor ons vanzelfsprekendheid – hebben we in een statement gevat. Hierin lees je ook dat we steeds stappen blijven nemen om nog inclusiever en diverser te worden. Met het statement dragen we bij aan een arbeidsmarkt zonder discriminatie, maar zorgen we ook actief voor een personeelsbestand dat net zo divers is als onze samenleving!

Beleid voor gelijke kansen en diversiteit