Zorg van de Zaak drie jaar titelsponsor van de Business Runs van Utrecht Marathon

Zorg van de Zaak en de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park zijn een mooie samenwerking aangegaan, waarbij Zorg van de Zaak zich verbindt als titelsponsor van de Business Runs voor de komende drie jaar. Daarmee krijgt de Business Run vanaf deze editie de titel: Zorg van de Zaak Business Run.

Zorg van de Zaak is het bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland dat bestaat uit arbodiensten en interventiebedrijven. Samen bieden ze integrale en geïntegreerde oplossingen voor de ontwikkeling van vitale organisaties waarin mensen worden versterkt in het voeren van eigen regie over hun gezondheid, werk en leven.

Bas Tomassen, directievoorzitter Zorg van de Zaak Netwerk: “Met de Business Run van de Utrecht Marathon hebben wij een ideaal evenement gevonden voor werkgevers om met hun medewerkers toe te werken naar een sportieve prestatie op een kwart, een halve of zelfs een hele marathon. Dat is een mooi initiatief om te bouwen aan sterke teams en een positief werkklimaat waarin oog is voor de vitaliteit van het personeel als belangrijke randvoorwaarde voor mentale veerkracht en duurzame inzetbaarheid.”

Mario Kadiks, namens de organisatie van Utrecht Marathon: “We zijn buitengewoon verheugd dat Zorg van de Zaak zich wil verbinden aan ons evenement. Ze passen uitstekend bij Utrecht Marathon, omdat hun dienstverlening bijdraagt aan een gezondere samenleving. We gaan de komende jaren samen nog meer bedrijven inspireren en motiveren om hun medewerkers in beweging te laten komen tijdens Utrecht Marathon.”

Bijna uitverkocht
De Utrecht Marathon vindt plaat op zondag 21 mei. Het belooft een succesvolle editie te worden waarbij een aantal onderdelen bijna zijn uitverkocht. De start en finish bevinden zich in het Utrecht Science park. De diverse afstanden hebben een aantrekkelijk parcours door het groen rondom Utrecht en de hoogtepunten van de Domstad. Utrecht Marathon kent een rijkgevuld programma waar naast de marathonafstand ook de Utrecht Science Park Halve Marathon, GenDx 1⁄4 Marathon, het nieuwe onderdeel de Studenten Estafette en de KWF Mini Marathon deel van uitmaken. Vanaf dit jaar zal ook de Zorg van de Zaak Business Run gelopen worden. Inschrijven voor alle onderdelen is nog mogelijk via www.utrechtmarathon.com/inschrijven

Ren tegen kanker
De 39e editie van de Utrecht Marathon steunt KWF Kankerbestrijding. De organisatie roept elke deelnemer op om bij te dragen aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Deelnemers kunnen een donatie doen bij inschrijving of extra betekenis geven aan hun run en in actie komen voor baanbrekend kankeronderzoek in UMC Utrecht.

Meer weten over Zorg van de Zaak
Zorg van de Zaak is hét bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland. Tot ons netwerk behoren arbodiensten en interventiebedrijven. Samen bieden ze integrale en geïntegreerde oplossingen voor de ontwikkeling van vitale organisaties waarin mensen worden versterkt in het voeren van eigen regie over hun gezondheid, werk en leven.

Mensen zijn gelukkiger als zij kunnen deelnemen in werk en maatschappij. Daarom streven we ernaar om iedereen sterker aan het werk te houden en helpen we op momenten dat het nodig is. Hiermee willen wij een wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland. We zijn trots dat we het verschil kunnen maken voor meer dan 1,3 miljoen werkenden en hun naaste omgeving.

Bouw samen met onze professionals aan een vitale organisatie met ijzersterke teams.
Waar iedereen zich kan ontwikkelen en veilig, gezond en met plezier samenwerkt aan de ambitie van jouw organisatie in een prettig werkklimaat. Want door oog te hebben wat ertoe doet, krijg je ‘Iedereen sterker aan het werk’. Meer weten? Ga naar Iedereen sterker aan het werk >