MKB FiT Premium

MKB FiT Premium: Maximale aandacht voor preventie en duurzame Inzetbaarheid

Kies je voor MKB FiT Premium, dan kies je als werkgever voor het actief aanbieden van preventieve diensten. In het Premium pakket zit, naast arbodienstverlening, de toegang naar professionele mentale hulp via Yet.nl. Yet beschikt over psychologen, coaches en vertrouwenspersonen. Medewerkers kunnen moeiteloos online sessies boeken, direct en zonder wachttijd. Experts bieden begeleiding op het juiste moment, voorkomen mogelijke uitval en versterken de eigen kracht van je medewerkers.

  • Inclusief verzuimbegeleiding en preventie
  • Toegang tot Yet.nl, direct online mentale ondersteuning
  • Verhogen duurzaam inzetbaarheid van de medewerker

MKB FiT Premium is jouw sleutel tot preventie en duurzame inzetbaarheid en gaat verder dan alleen verzuimbegeleiding. Je richt je op het versterken van het welzijn en de vitaliteit van jouw medewerkers, wat uiteindelijk leidt tot een gezondere en duurzamere organisatie. Je biedt een proactieve aanpak die problemen vroegtijdig aanpakt en medewerkers ondersteunt op verschillende aspecten van hun leven. En dat draagt bij aan een positieve werkomgeving en betere resultaten voor zowel werknemers als de organisatie.

In plaats van te wachten tot problemen escaleren en medewerkers zich ziek melden, biedt MKB FiT Premium met Yet directe toegang tot preventieve ondersteuning. Dit is cruciaal omdat het helpt om problemen aan te pakken zodra ze zich voordoen, voordat ze ernstiger worden. De regie ligt bij de medewerker en dat geeft een gevoel van grip en controle.

Directe online toegang tot psychologen, coaches en vertrouwenspersonen

Directe online toegang tot psychologen, coaches en vertrouwenspersonen

Yet biedt snel beschikbare 1-op-1 sessies met ervaren experts om grip te krijgen op obstakels en uitdagingen in werk of privéleven. Het zijn sessies van 1 uur, online en op een moment dat het de medewerker uitkomt. Zet twijfels, zorgen en stress om in verandering. Eén goed gesprek met een expert kan een wereld van verschil maken.

Naar yet.nl

MKB FiT Premium, een doelgerichte aanpak voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Als gecertificeerde arbodienst voldoen onze MKB FiT-abonnementen aan het basiscontract en alle basisvereisten en bieden zelfs dekking voor een second opinion en toegang tot de bedrijfsarts bij calamiteiten. Voor een preventief spreekuur staan we klaar, en toegang tot onze MKB RI&E is voordelig mogelijk.

De voordelen van Premium boven Compleet

  • Preventieve ondersteuning via Yet  ‣ waarborg preventie en duurzame inzetbaarheid
  • Drempelloos ‣ direct online sessie boeken zonder wachttijden.
  • Doelgericht ‣ Single Session-aanpak voor effectieve oplossingen.

Direct aanvragen MKB FiT Premium