MKB FiT Compleet

MKB FiT Compleet: Jouw all-in aanpak voor verzuim.

Met MKB FiT Compleet heb je jouw verzuim onder controle en creëer je een vitale organisatie. Geniet gedurende 2 jaar van alle voordelen, zoals gratis coaching en begeleiding van je eigen inzetbaarheidscoach, praktijkondersteuner bedrijfsarts en bedrijfsarts. Je hebt toegang tot expertises die jij en je medewerkers nodig hebben om snel en gezond terug te keren naar het werk. Bovendien biedt ons Duurzame Inzetbaarheidsprotocol de benodigde structuur voor een effectieve aanpak. Geen verborgen kosten en een gerichte aanpak die werkt.

  • Begeleiding en inzet gedurende 2 jaar van onze professionals
  • Geen verborgen kosten achteraf
  • Duurzaam inzetbaarheidsprotocol als leidraad voor een gerichte aanpak

MKB FiT Compleet betekent dat je gedekt bent voor 2 jaar verzuimbegeleiding. Je hebt geen extra kosten, maar wel een doelgerichte aanpak voor verzuim en inzetbaarheid. Onze arbodienst beschikt over alle experts die jij en je medewerker nodig hebben om weer snel en gezond aan het werk te kunnen gaan. Ons duurzame inzetbaarheidsprotocol bied je daarbij de nodige structuur. 

Als gecertificeerde arbodienst voldoen onze MKB FiT abonnementen aan het basiscontract en aan alle basisvereisten. Daarnaast bieden we dekking voor een second opinion en toegang tot de bedrijfsarts bij calamiteiten. We staan klaar voor een open spreekuur en bieden voordelige toegang tot onze MKB RI&E.  

In dit abonnement profiteer je van coaching en begeleiding van je eigen inzetbaarheidscoach. De praktijkondersteuner bedrijfsarts en bedrijfsarts begeleiden je medewerker voor de volle twee jaar van het abonnement. 

De voordelen van Compleet boven Basis(+)

  • In het abonnement ‣ 2 jaar verzuimbegeleiding
  • Geen extra kosten ‣ Inclusief inzet van onze professionals

Direct aanvragen MKB FiT Compleet