MKB FiT Basis

MKB FiT Basis: Optimaal grip op verzuim met een laag aansluittarief

Kies voor succesvolle verzuimbegeleiding met het MKB FiT Basis-abonnement, speciaal ontworpen voor bedrijven zonder, of met een laag ziekteverzuim. Ontdek de voordelen van een laag aansluittarief en behoud volledige controle over de gezondheid in jouw organisatie via de online portals voor jou en je medewerker.

  • Laag aansluittarief
  • Eenvoudig grip op verzuim via Online portals
  • Betaal pas achteraf per inzet van onze professionals

Je hebt bijna nooit verzuim binnen jouw organisatie. Geweldig! Dan is het MKB FiT Basis-abonnement de perfecte keuze. Als gecertificeerde arbodienst voldoen onze MKB FiT-abonnementen aan het basiscontract en alle basisvereisten en bieden zelfs dekking voor een second opinion en toegang tot de bedrijfsarts bij calamiteiten. Voor een open spreekuur staan we klaar, en toegang tot onze MKB RI&E is voordelig mogelijk.

Is er extra begeleiding van de inzetbaarheidscoach, praktijkondersteuner bedrijfsarts en bedrijfsarts nodig? Wees gerust. We beschikken over de beste professionals, maar de inzet valt buiten het MKB FiT Basis-abonnement.

Kies voor MKB FiT Basis+

€72,65 per medewerker per jaar

Wil je toch de inzetbaarheidscoach in je abonnement zodat je gedurende 2 jaar verzuim gebruik kan maken van gratis coaching en begeleiding? Dat kan, upgrade dan je MKB FiT Basis abonnement door te kiezen voor Basis+.

De voordelen van Basis

  • Laag aansluittarief ‣ Voldoet aan alle basiscontract
  • In abonnement ‣ Online uitvraag en intake van je inzetbaarheidscoach
  • Grip op verzuim ‣ gratis gebruik online portaal

Direct aanvragen MKB FiT Basis