Laden...

Industrie & Logistiek

Fitte medewerkers in een veilige werkomgeving. Dát is waar we samen op inzetten. Met ervaring in- en kennis van de branche hebben we de juiste aanpak voor het vóórkomen en behandelen van fysieke en mentale klachten.

De grootste uitdagingen bij Industrie & Logistiek

Werken met gevaarlijke stoffen, in een omgeving met veel geluid of middenin de nacht. Kenmerken van werksituaties die binnen industrie en vervoer wel vaker voorkomen. Ook komt het werkplezier van medewerkers soms in gedrang door minder autonomie als gevolg van toenemende automatisering en grotere efficiency.

Onderwerpen te over om tijdig en alert op te handelen. We werken met mooie bedrijven in deze sectoren. Die kennen we stuk voor stuk door en door. Doordat we vaak fulltime op locatie samenwerken, ondersteunen we precies waar en wanneer je ons nodig hebt.

We ondersteunen bij:

  • Verminderen risico’s op de werkvloer
  • Verbeteren leefstijl en gezondheid
  • Beter omgaan met nachtwerk
Neem contact op

Zo zorgen we dat het voor iedereen werkt

Nachtwerk is topsport waar je vaak niet aan ontkomt. Toch is het belangrijk kritisch te blijven kijken of nachtwerk wel echt nodig is. En zo ja, hoe kun je dit het beste inrichten?

“Nachtwerk heeft vaak een grote impact op het leven van een medewerker. Nachtwerk is namelijk echt topsport. En topsport doe je bijvoorbeeld ook niet tot je 65e. Het is dus belangrijk goed vooruit te denken en er niet van uit te gaan dat iemand eindeloos in de nacht kan werken. Veel onderzoeken onderstrepen de invloed die het nachtwerk op je bioritme heeft. In een ideale wereld wordt er helemaal niet in de nacht gewerkt in de industrie- en vervoersector. Het is misschien niet mogelijk dit helemaal voor elkaar te krijgen. Maar we willen wel graag bijdragen aan het bewuster worden van arbeidstijden en kijken naar hoe je nachtwerk zo ideaal mogelijk kunt inrichten. Want ook al ontkom je er niet aan: er is wel degelijk veel terrein te winnen om ook medewerkers die in de nacht werken zo fit en vitaal mogelijk te houden of krijgen.”

– Sylvia Böggemann, directeur Zorg van de Zaak, Industrie & Logistiek

Industrie & Logistiek Industrie & Logistiek

Trots op de samenwerking met onze klanten

Trots op de samenwerking met onze klanten

Contact sector Industrie & Logistiek

Wil je weten wat sector Industrie & Logistiek kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact op met onze bedrijfsadviseurs.

Heb jij een andere vraag? Bijvoorbeeld over een afspraak of spreekuur met een van onze professionals. Ga dan naar onze algemene contactpagina.

Minder dan 100 medewerkers

Meer dan 100 medewerkers