Zorg van de Zaak Go-Fit 27 juni

Zorg van de Zaak organiseert op 27 juni Go-Fit 2020! Deze dag staat in het teken van samen bewegen in het nieuwe normaal. Fit zijn is van essentieel belang voor vitale en weerbare werknemers. Na een periode van minder sporten vanwege COVID-19, is het tijd om van bewegen weer een gewoonte te maken en fit te worden. Ook al is dat nog steeds vanuit huis of op afstand. Met Go-Fit 2020 willen we zo veel mogelijk mensen in beweging krijgen, om te laten ervaren wat de positieve effecten zijn van bewegen voor ieders fysieke en mentale gezondheid.

Deelnemers kunnen zich aanmelden voor een afstand van 5, 10, 15 of 30 kilometer. Iedereen rent, fietst óf wandelt zijn of haar afstand op dezelfde dag, maar wel in ieders eigen omgeving en op 1,5 meter afstand. Deelnemers kunnen zich aanmelden als individu, maar kunnen ook vrienden of collega’s uitnodigen om als team deel te nemen.

Kom ook in beweging en meld je aan!

Voorafgaand aan Go-Fit 2020 krijgen alle deelnemers de kans om zich aan te melden voor een Live Inspiratie Sessie op 19 juni met voormalig Olympisch topsporter Erben Wennemars, cabaretier, sportspreker en geliefd wandelaar Peter Heerschop en een expert van Zorg van de Zaak. Zij nemen hen mee in het belang van gezondheid en beweging in het bedrijfsleven en hoe beweging van invloed is op de mentale gesteldheid. En deelnemers leren hoe je een gezonde dosis activiteit op een gemakkelijke en leuke manier kunt integreren in je dagelijkse leven.

Bekijk de aankondiging van Erben Wennemars en Peter Heerschop of lees meer.