Loading...

Arbowetgeving

Wat is een veilige werkomgeving? En hoe houdt u uw werknemers duurzaam inzetbaar? Volgens de Arbowet bent u verplicht zich aan de wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsomstandigheden te houden. Dat dit niet altijd uw core-business is, begrijpen we. Daarom begeleidt en adviseert de arbodienst van Zorg en Zekerheid u en uw werknemers bij zaken als gezondheid, veiligheid en werkbelasting. Zodat u aan alle regels voldoet en uw werknemers in een verantwoorde werkomgeving kunnen werken.

Bel direct met een adviseur

088 008 89 45

Begeleiding bij ziekteverzuim door Zorg van de Zaak?

Sluit nu een verzuimabonnement af

Sluit een verzuimabonnement af en voldoe aan de eisen van de Arbowet

Sluit een verzuimabonnement af

Zorgeloos ondernemen met het verzuimabonnement

Met een verzuimabonnement van Zorg van de Zaak voldoet u als ondernemer, werkgever of HR-manager aan de Arbowet, ook bij veranderingen. Het verzuimabonnement is er in twee basispakketten die uitgebreid kunnen worden met een aantal diensten. Zo sluit ons verzuimabonnement naadloos aan op uw manier van werken. Of het nu om verzuimvermindering of de terugkeer van een medewerker die ziek was gaat.

Duidelijkheid, ook qua wet- en regelgeving

Gezondheid en veiligheid in bedrijven worden getoetst op basis van de Arbowet en de Wet verbetering poortwachter. Nu is elke branche natuurlijk verschillend, met verschillende eisen en wensen. Deskundigen van Zorg van de Zaak zijn op basis van hun kennis en ervaring thuis in elke branche. Zij geven persoonlijk advies en delen hun expertise met de mensen in uw organisatie. Zo kunnen zij een Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) en plan van aanpak opstellen, geven zij voorlichting aan werknemers, voeren een arbeidsgezondheidskundig onderzoek uit en ondersteunen bij de verzuimregistratie.

Vernieuwde Arbowet 2017

Per 1 juli 2017 treedt de vernieuwde Arbowet in werking. Als werkgever heeft u de taak het preventiebeleid binnen uw organisatie te voeren. Wat betekenen deze wetswijzigingen voor uw organisatie en uw contract? Meer informatie over de nieuwe Arbowet

Verzuimabonnement afsluiten?'Ziekteverzuim'

Ga naar de winkel