Laden...

MKB webinars en trainingen

Regelmatig organiseren we webinars en trainingen, speciaal voor onze MKB-klanten. Ook jij kunt profiteren van fitte en vitale medewerkers, die meer tevreden zijn met hun leven en beter functioneren.

Sociale Veiligheid

Wat is gewenst? En wat is ongewenst gedrag? Relevante vragen die het zeker verdienen om op de werkvloer besproken te worden. Een werkomgeving waar iedereen zich prettig voelt, ontstaat niet zomaar. Ongewenst gedrag kun je aanpakken. En gewenst gedrag kun je stimuleren. Samen maken we werk van (on)gewenst gedrag!

Veerkracht in onzekere tijden

Door bedrijfsmaatschappelijk werk in een vroeg stadium te consulteren (preventief) wordt ziekteverzuim voorkomen of beperkt en de werksfeer niet op negatieve wijze onder druk gezet. Dat bespaart niet alleen kosten maar bevordert ook het werkplezier.

Functioneren in de toekomst

In het webinar nemen we je graag mee in 'Functioneren in de Toekomst'. Het FiT-gesprek is een open gesprek tussen medewerker en leidinggevende, waarbij alle onderwerpen aan de orde kunnen komen die van invloed zijn op werkprestaties en werkplezier, nu en in de toekomst.