Laden...

MKB webinars en trainingen

Regelmatig organiseren we webinars en trainingen, speciaal voor onze MKB-klanten. Ook jij kunt profiteren van fitte en vitale medewerkers, die meer tevreden zijn met hun leven en beter functioneren. Bekijk onze aankomende webinar(s) of kijk één van onze webinars terug.

Prikkelsessie over levensvragen: 20 & 21 juni

Heb je je ooit afgevraagd wat de zin van het leven is? Of wat jouw doel hier op aarde is? Dan nodigen we je graag uit voor onze prikkelsessie over levensvragen. Tijdens deze sessie zullen we samen verkennen wat ons drijft en wat we belangrijk vinden in het leven. We zullen onze gedachten en ideeën delen en ons laten inspireren door elkaar. Het belooft een sessie te worden vol prikkelende gesprekken en nieuwe inzichten. Dus geef je op en laat je uitdagen om dieper na te denken over jouw eigen levensvragen.

Boost je brein en je bedrijf: 27 juni

Boost je brein en je bedrijf! Ontdek de geheimen van een breinvriendelijke werkomgeving. Leer hoe je de productiviteit, creativiteit en het welzijn van je team kunt verbeteren (naar ongekende hoogten kunt brengen). Onze Experts delen waardevolle inzichten en praktische tips. Mis deze unieke kans niet om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je nu in voor "Boost je brein en je bedrijf". Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Terugkijken webinars

Webinar Rust in je brein

Tijdens de Brain awareness week brachten wij hersengezondheid op de werkvloer extra onder de aandacht. Tijdens het webinar werden diverse thema’s behandeld door Michel (bedrijfsarts Zorg van de Zaak), Ronald (Hersenstichting), Han (Stichting bewegen voor je brein). Tevens kwam Smove (smart movement) langs om de kijkers te laten bewegen door middel van leuke oefeningen die ook jij tijdens het werk kunt doen.

Webinar Sociale Veiligheid

Wat is gewenst? En wat is ongewenst gedrag? Relevante vragen die het zeker verdienen om op de werkvloer besproken te worden. Een werkomgeving waar iedereen zich prettig voelt, ontstaat niet zomaar. Ongewenst gedrag kun je aanpakken. En gewenst gedrag kun je stimuleren. Samen maken we werk van (on)gewenst gedrag!

Webinar Veerkracht in onzekere tijden

Door bedrijfsmaatschappelijk werk in een vroeg stadium te consulteren (preventief) wordt ziekteverzuim voorkomen of beperkt en de werksfeer niet op negatieve wijze onder druk gezet. Dat bespaart niet alleen kosten maar bevordert ook het werkplezier.

Webinar Functioneren in de toekomst

In het webinar nemen we je graag mee in 'Functioneren in de Toekomst'. Het FiT-gesprek is een open gesprek tussen medewerker en leidinggevende, waarbij alle onderwerpen aan de orde kunnen komen die van invloed zijn op werkprestaties en werkplezier, nu en in de toekomst.