Laden...

Hoe FiT zijn jouw medewerkers?

Binnen jouw organisatie wil je graag dat mensen werk doen dat bij hen past en waar ze energie van krijgen. Ook in de toekomst. Ga gesprekken over onderwerpen die van invloed zijn op werkprestaties en -plezier niet uit de weg. Ze vormen juist de sleutel tot succes.

Lees meer

Klaar voor de toekomst met het FiT-gesprek

Het FiT-gesprek is een open gesprek over het “Functioneren in de Toekomst”, over kansen, uitdagingen en wederzijdse verwachtingen. Medewerker en leidinggevende bespreken alle onderwerpen die van invloed zijn op werkprestaties en werkplezier. Nu én in de toekomst.

Vitale medewerkers zorgen voor een vitale organisatie

Leuk en zinvol werk doen, werk waar je goed in bent en waarmee je een goede bijdrage kunt leveren tot aan de AOW-leeftijd. Dit alles heeft een positieve impact op de gezondheid, vitaliteit en het welbevinden. Dat willen we allemaal. Tegelijkertijd is de optimale inzetbaarheid van medewerkers belangrijk voor het voortbestaan van je organisatie, zeker voor het mkb. Gelukkig is er genoeg wat je hier zelf aan kunt doen.

Webinar 'functioneren in de toekomst'

Het FiT-gesprek gaat dus over de toekomst, en is geen vervanging van het beoordelingsgesprek. Maar wat houdt een gesprek over de toekomst in? Wanneer is een FiT-gesprek nodig? En hoe helpt het jou en je medewerkers verder? In de webinar functioneren in de toekomst gaan Denise Meijdam, Myrna van der Poel en Joost Kam hierover in gesprek.

Bekijk het webinar!

De toekomst van vandaag is niet de toekomst van morgen

Samen werk je naar een einddoel en het is belangrijk om dit tussendoor te evalueren en bij te stellen. Of dit nu iedere paar maanden of een keer per jaar is. Zorg vooral dat het gesprek op het juiste moment plaatsvindt, bijvoorbeeld als er signalen zijn dat het minder lekker gaat, het werk flink verandert of er ingrijpende levensgebeurtenissen plaatsvinden. Kies voor een opzet die bij jouw organisatie én mensen past.

FiT Gesprek

3..2..1.. En nu zelf aan de slag.

Van theorie naar de praktijk. Dat is soms een lastige stap. Zorg van de Zaak helpt je op weg. Lees onze handige tips in de whitepaper.

Download de whitepaper