Zorg van de Zaak en Quan bundelen krachten om verzuim te verminderen met data-gedreven innovatie

Zorg van de Zaak kondigt met trots haar strategische samenwerking aan met Quan, een toonaangevend softwarebedrijf op het gebied van digitale innovatie en wellbeing. Deze samenwerking benadrukt de leidende positie van Zorg van de Zaak in het gebruik van geavanceerde data-gedreven modellen om medewerkers te versterken én verzuim op de werkvloer effectief te verminderen. Door de unieke synergie tussen Zorg van de Zaak en Quan profiteren werkgevers van geavanceerde tools en inzichten om verzuim op proactieve wijze te voorkomen en te beheren.

De softwaretoepassing van Quan integreert naadloos in de innovatieve aanpak van Zorg van de Zaak, waarbij gebruik wordt gemaakt van data-analyse en voorspellende modellen om verzuimpatronen te identificeren en te anticiperen op risico’s.

“Een data-gedreven benadering is essentieel om verzuim effectief te verminderen en medewerkers gezond en productief te houden,” aldus Rita Zijlstra, klinisch neuropsycholoog en bestuurder van Zorg van de Zaak. “Door samen te werken met Quan voorzien we in combinatie met onze modellen en ervaring onze klanten van geavanceerde tools die hen in staat stellen om op proactieve wijze in te grijpen en de juiste interventies toe te passen om verzuim te verminderen.”

Proactief bijsturen

De oplossing doet op basis van de wetenschappelijk onderbouwde assessments voorstellen voor (kleine) teamrituelen. Door het opvolgen van deze suggesties versterken leidinggevenden samen met het team de onderlinge verbinding. De voorgestelde teamrituelen kosten weinig tijd en geen extra investering. Het zijn leuke, onverwachte en effectieve interactiemomenten die door het team worden opgepakt en het effectief samenwerken ten goede komt.

“De samenwerking met Zorg van de Zaak is een nieuwe mijlpaal voor Quan, maar vooral ook voor het framework dat we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Quan zet zich, net als Zorg van de Zaak, in voor het opzetten van holistische en preventieve maatregelen om de manier waarop mensen werken te verbeteren. Door dit partnerschap kunnen wij onze gevalideerde oplossing aan ruim één miljoen werkende Nederlanders aanbieden”, aldus Arosha Brouwer, CEO & mede-oprichter Quan. 

Digitale toekomst

Naast de integratie van Quan’s softwaretoepassingen, ontwikkelt Zorg van de Zaak ook eigen oplossingen. Zo kunnen klanten sinds vorig jaar onder andere gebruik maken van de expertise van Yet, een dochteronderneming gespecialiseerd in effectieve digitale interventies op het gebied van mentale gezondheid. Door geavanceerde data-analyse te combineren met doelgerichte interventies, kunnen werkgevers vanuit een integrale benadering verzuim verminderen en de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers bevorderen.

De samenwerking tussen Zorg van de Zaak en Quan markeert een belangrijke stap in de digitale transformatie van het Netwerk Zorg van de Zaak. Het onderstreept het engagement van Zorg van de Zaak om innovatieve oplossingen te bieden die tegemoetkomen aan de evoluerende behoeften van werkgevers en medewerkers.

Ga naar ons Snelverwijspunt voor meer informatie.

 

Dit bericht is als bron opgepakt door:
https://www.baaz.nl/zorg-van-de-zaak-gaat-samenwerking-aan-met-quan