Boekje Beter Inzetbaar: belangrijkste vragen over verzuim en duurzame inzetbaarheid  handig gebundeld

Welke stappen moet je zetten bij (langdurig) verzuim van je mensen? Wat mag je wel vragen bij uitval op de werkvloer? Hoe ga je het gesprek aan met je werknemer bij (vermeende) privé- en of werkproblemen? En wat kun je doen om de inzetbaarheid van je mensen te vergroten? Dit zijn vragen waar veel ondernemers en werkgevers tegenaan lopen wanneer hun medewerkers uitvallen op de werkvloer. Daarom heeft Zorg van de Zaak het boekje ‘Beter Inzetbaar’ samengesteld.

In het boekje laten we zien hoe eenvoudig het is om gezond werken te stimuleren en daarmee duurzame inzetbaarheid van medewerkers te verbeteren. De elf belangrijkste vragen over het herkennen van situaties op de werkvloer, het omgaan met uitval en het verbeteren van preventie zijn in dit boekje samengevat. Op elke vraag geven we antwoord, zodat je handvatten hebt om duurzame inzetbaarheid zelf vorm te geven. Ook wordt een stappenplan geschetst waarin we je meenemen door negen stappen om je medewerker te re-integreren. Het boekje is een ‘clickable’ pdf, hetgeen betekent dat er doorgeklikt kan worden naar enkele webpagina’s en filmpjes van onze campagne ‘Beter Inzetbaar’.   

Download nu het boekje ‘Beter inzetbaar’ en krijg tips en tricks over hoe je zaken rondom inzetbaarheid en arbeidsverzuim in goede banen kunt leiden.