Nieuw in het netwerk: Liberi Coaching

Liberi Coaching heeft zich officieel aangesloten bij ons netwerk als nieuw expertisebedrijf. Het feestelijke tekenmoment vond afgelopen vrijdag plaats.

Ons huidige aanbod op het gebied van mentale gezondheid wordt met de komst van Liberi versterkt met wandelcoaching. De oprichters, Reinoud Prins en Tom Kienhuis, hebben zelf aan den lijve ervaren wat stressgerelateerde klachten met je doet. Zij zien het dan ook als hun persoonlijke missie om medewerkers van Nederland te helpen ontstressen door middel van wandelcoaching in de natuur.

Werkwijze van Liberi
Alle coaching van Liberi wordt buiten en het liefst bewegend gedaan. Wandelcoaching dus. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat wandelcoaching veel kan betekenen voor mensen die last hebben van stress of een burn-out. Door te wandelen in de natuur komen gedachten en gevoelens letterlijk in beweging. Na een wandeling voelen mensen zich minder angstig of somber en de natuur helpt om te ontspannen. Het Fasenplan van Liberi en de daarbij horende werkvormen zijn gebaseerd op psychomotorische therapie waarbij het herkennen van de eigen lichaamssignalen centraal staan.

Een sterk netwerk
Voor Zorg van de Zaak is Liberi Coaching een versterking van ons aanbod op het gebied van mentale gezondheid.

Reinoud: “Liberi bestaat nu 5 jaar, begonnen als een persoonlijke missie nadat ikzelf 4 jaar heb geworsteld met angst, depressie en een burn-out. Waanzinnig trots ben ik we dat we nu met onze 50 coaches onderdeel mogen zijn van het Zorg van de Zaak netwerk. In het afgelopen jaar heb ik al veel prachtige nieuwe mensen mogen leren kennen binnen het netwerk. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we met deze stap samen nog meer impact kunnen hebben voor mensen met mentale klachten.”

We kijken uit naar onze samenwerking!

Over Liberi Coaching
Liberi streeft ernaar om wandeling voor wandeling de wereld om ons heen bewust te maken van de mogelijke gevolgen van ongezonde stress. Ons doel is om in Nederland het bewustzijn te creëren dat voorkomen beter is dan genezen en dat preventie dus beter is dan burn-out begeleiding. Samen met onze coaches willen wij zowel zakelijk als privé op een verantwoorde en duurzame wijze met de wereld omgaan.

Liberi is landelijk actief. Hierdoor kunnen wij altijd een coachtraject aanbieden in eigen regio. Bij Liberi werken onder meer psychologen, psychomotorisch therapeuten, maatschappelijk werkers, verpleegkundigen en fysiotherapeuten. Wat ons bindt is dat alle coaches een persoonlijke ervaring hebben met mentale klachten en dat ze bereid zijn deze ervaring ook in te zetten om anderen te helpen. Wat je vraag ook is, Liberi zet je in beweging.

Bekijk ook eens de website van Liberi Coaching.