Zorg van de Zaak Online vernieuwd

Een goede dienstverlening aan al onze klanten vinden wij zeer belangrijk. Wij investeren de komende periode daarom intensief in de optimalisatie van onze online dienstverlening. Aankomend jaar heeft het actualiseren van Zorg van de Zaak Online onze volle aandacht. Het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid van onze portalen is een eerste belangrijke stap.

Wijzigingen in uiterlijk portaal

Recent is de startpagina van Zorg van de Zaak Online vernieuwd. Deze is in een moderner jasje gestoken waardoor de startpagina overzichtelijker is geworden en direct inzicht geeft in de meest belangrijke informatie. Alle vertrouwde functies zijn bewaard gebleven, maar u zult ervaren dat het portaal in zijn geheel een aansprekende visuele verandering heeft ondergaan.
De navigatie in het portaal is vereenvoudigd. U kunt in een oogopslag de belangrijkste zaken rondom verzuim inzien en eenvoudig zelf regelen. Ook kunt u een snelmenu aan de rechterkant openen.

Instellen verzuimprotocol

Het verzuimprotocol signaleert de Wet Verbetering Poortwachter taken tijdens het re-integratie traject van uw medewerker. Wij adviseren om het verzuimprotocol in te stellen. U ontvangt dan bijvoorbeeld meldingen om een plan van aanpak op te stellen op het moment dat u wettelijk gezien hiermee aan de slag moet gaan. U kunt uw verzuimprotocol eenvoudig activeren door naar het tabblad ‘verzuimprotocol’ in uw menu-instellingen van het portaal te gaan. Vervolgens doorloopt u de gevraagde stappen.

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen over het portaal die u met ons zou willen delen? Neemt u dan gerust contact op met uw klantteam.