Activiteiten, workshops en trainingen voor klanten

In het najaar biedt het Zorg van de Zaak Netwerk meerdere trainingen en workshops aan. Deze zijn gericht op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers én organisatie. Hieronder vindt u een overzicht.

Dit inspiratieontbijt staat in het teken van inclusief werkgeverschap. Welke stappen kunt u zetten binnen uw eigen organisatie? Voorlopers vertellen hoe zij de route naar inclusief werkgeverschap bewandelen. Ook spreken onze collega’s van Grip over financiële kwetsbaarheid en geldproblemen bij werknemers.

Werkgevers zijn verplicht om een preventiemedewerker aan te wijzen. Hij/zij zorgt voor goede arbeidsomstandigheden  en is het aanspreekpunt voor veiligheids- en gezondheidsrisico’s op de werkvloer. Na de training heeft de deelnemer een goede basis en ontvangt het Certificaat Preventiemedewerker.

Gimd biedt een interactieve workshop aan voor teams en organisaties gericht op het voorkomen van uitval door mantelzorg. Maak mantelzorg bespreekbaar en meld nu een werknemer of team aan.

Tijdens de Week van de Werkstress is er een podiumbijeenkomst voor ondernemers met als thema stress. Een vraag om meer aandacht voor het brein zodat werkplezier én –kwaliteit worden verhoogd. De bijeenkomst vindt plaats vanuit het Vitaliteitsnetwerk in Utrecht. Save the date!

 

Meer trainingen en workshops van Zorg van de Zaak vindt u op onze website.