Laden...

Zuid

In de regio Zuid werk je altijd met mensen die jouw regio kennen. Sterker nog: met professionals die er zelf wonen of werken, dezelfde taal spreken en precies weten wat er speelt. Zo zijn we altijd dichtbij.

Onze kracht in de Regio Zuid

Gemeentes, omgevingsdiensten, woningbouwcorporaties, buitenschoolse opvang, de hospitality branche en de automotive sector. Een veelzijdigheid aan branches waarin onze klanten actief zijn. En daar zijn we trots op. Je kunt bij ons rekenen op korte lijnen, flexibele inzet op jouw locatie of een van onze vestigingen, en toegang tot brede expertise en innovatie uit het netwerk. Onze aanwezigheid in jouw regio betekent dat we kennis hebben van jouw omgeving, met twee focusgebieden Rijnmond-Haaglanden tot Noord/West-Brabant en Oost-Brabant (inclusief Brainport).

Samen met jou werken we aan inzetbaarheidsvraagstukken. Wij zijn er van overtuigd dat fit zijn én blijven, zowel fysiek als mentaal, onmisbaar is in het vinden van de juiste oplossing. Het liefst bereiken we dit samen op organisatieniveau. Met als doel het structureel gezonder maken van de organisatie, waarbij we verzuim beperken en/of voorkomen.

We ondersteunen bij:

  • Stimuleren eigen verantwoordelijkheid
  • Voorkomen van mentale en fysieke overbelasting
  • Verbeteren werkdruk en -balans
  • Realiseren structurele veranderingen
Neem contact op

Zo zorgen we dat het voor iedereen werkt

Met het stimuleren van eigen verantwoordelijkheid van medewerkers, kun je grote stappen zetten op het gebied van vitaliteit. Veel medewerkers hebben namelijk meer zelfinzicht of handelingsperspectief dan ze aanvankelijk denken. Inzien wat je precies nodig hebt en hoe je dit vervolgens vormgeeft, is een proces waarbij we kunnen helpen.

In de video gaan Anouk de Klerk, directeur Zorg van de Zaak Zuid, en Margo Stolk, manager dienstverlening gemeente Nissewaard, hierover in gesprek. “Als werkgever kunnen we natuurlijk veel dingen doen. Maar uiteindelijk is het de medewerker zelf die verantwoordelijk is voor zijn of haar vitaliteit”, aldus Margo.

Trots op de samenwerking met onze klanten

Trots op de samenwerking met onze klanten

Contact regio Zuid

Wil je weten wat regio Zuid kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Heb jij een andere vraag? Bijvoorbeeld over een afspraak of spreekuur met een van onze professionals. Ga dan naar onze algemene contactpagina.