Laden...

Verzekeren & Volmachten

Als adviseur wil je de beste dienstverlening voor je klanten, met als resultaat gezonde ondernemingen. Met onze intermediairdesk regel je het snel en gemakkelijk. Samen zijn we een ijzersterk team.

Een platform voor alle adviseurs en intermediairs

Snel, helder, gemakkelijk en praktisch. Dat zijn de uitgangspunten van onze intermediairdesk dat een platform biedt voor alle adviseurs en intermediairs. We gaan samen op zoek naar een oplossing die werkt voor je klant. Of het nu arbodienstverlening, ondersteuning bij het invullen van een basiscontract of een advies over RI&E is.

Daarbij denken we nadrukkelijk niet alleen op de korte termijn. De kracht van ons netwerk zit in het bieden van oplossingen voor duurzame inzetbaarheid, het beperken van verzuim en voorkomen van financiële risico’s op het gebied van arbeidsongeschiktheid. Daar hebben ook jouw klanten profijt van.

We bieden:

  • Arbodienstverlening met landelijke dekking
  • Samenwerking met vrijwel alle verzekeraars
  • Korte lijnen en snelle reactie
  • Toegang tot een groot netwerk
Neem contact op

Zo zorgen we dat het voor iedereen werkt

Voor ieder soort onderneming gaan we op zoek naar de juiste ondersteuning. Omdat we werken met verschillende pakketvormen, geven we praktisch advies op maat. Je klant krijgt altijd toegang tot de kennis en expertise van de professionals uit ons netwerk. Zo kunnen we nog meer op maat adviseren op de manier waarop het nodig is.

We werken actief samen met de grootste verzekeraars en volmachten van het land zoals Achmea, Aegon, a.s.r., Diverz!, Felison, Nationale Nederlanden, Nedasco, Quintes, Rabobank, SAA, Sazas, Schouten, VLC, VCN en Turien. Samen bieden we verschillende soorten combipakketten aan. In zo’n pakket combineren we een verzuimverzekering met arbodienstverlening. Kiest je klant liever voor een volmacht- of los verzuimabonnement? Onze intermediairdesk denkt graag mee over welk pakket de beste optie is voor jouw klant.

We horen graag van je

Wil je als adviseur/intermediair meer weten over onze combipakketten? Neem contact op met de intermediairdesk.

Kiest je klant liever voor een los verzuimpakket? Neem dan contact op met onze collega’s van MKB.

Contact Verzekeren & Volmachten

Contact met de Intermediairdesk