Loading...

Zorg van de Zaak Foundation

Over Zorg van de Zaak Foundation
In Nederland is het leveren van bedrijfszorg wettelijk goed geregeld. De werkgever levert deze zorg via Zorg van de Zaak aan werknemers en zo worden zij op sociaal, psychisch, medisch of lifestylegebied altijd goed ondersteund. Deze bedrijfszorg wordt door hun werkgevers betaald. Een voorrecht dat lang niet iedereen heeft.

Vanuit de overtuiging dat het voor iedereen belangrijk is om te kunnen deelnemen is De Zorg van de Zaak Foundation opgericht.

De Foundation heeft als doel om bevolkingsgroepen of individuen in achterstandssituaties te ondersteunen bij problemen op sociaal, psychisch, medisch of lifestylegebied. Of het nu gaat om mensen in Nederland of in ontwikkelingslanden, wij vergoeden deze zorg, zodat ook zij kunnen blijven meedoen in hun werk en in de maatschappij.

Film Zorg van de Zaak Foundation

Het bestuur

Het bestuur bestaat uit:
Bärbel Weiligmann, voorzitter
30 jaar ervaring in ontwikkelingsprojecten bij o.a. GAIN en Hivos, waarvan 5 jaar in het buitenland.
Pauline Jansen, secretaris
23 jaar bestuurservaring bij o.a. Achmea Foundation en Centrum voor Maatschappelijk en Welzijnswerk en arbeidsdeskundige bij Zorg van de Zaak.
Gine Zwart, penningmeester
25 jaar ervaring in ontwikkelingsprojecten bij o.a. FOA en Oxfam Novib, waarvan 15 jaar in Afrika.

NB. Alle bestuursleden participeren op vrijwillige basis en ontvangen geen financiële tegemoetkoming voor hun inspanningen.

Steunvragen
Stichting Zorg van de Zaak Foundation neemt uitsluitend steunvragen in behandeling die binnen onze kaders passen. Download voor meer informatie: Toekenninscriteria Zorg vd Zaak Foundation. 

Contact
Wilt u meer informatie neem dan contact op via: info@zorgvandezaak.foundation