Loading...

Breinvriendelijk werken

Interessante informatie

Q&A

Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over Breinvriendelijk werken

Campagnevideo

Uitleg over de verschillende aspecten van Breinvriendelijk werken.

Training weerbaarheid vergroten

Breinvriendelijk werken: ervaar het zelf

Wil je als leidinggevende of organisatie aan de slag met Breinvriendelijk werken? Bekijk ons aanbod trainingen of sessies bij Skils, onderdeel van Zorg van de Zaak Netwerk

Aanvragen tips ‘Breinvriendelijk Werken’

Aanvragen tips ‘Breinvriendelijk Werken’

Ontvang de tips ‘Breinvriendelijk Werken’ en leer wat je zelf kunt toepassen en hoe je als organisatie breinvriendelijk werken kunt stimuleren.

Tips bekijken

Switchtasken

Even een appje lezen, je e-mail checken. Het lijkt moeiteloos, maar je brein moet voortdurend tussen taken switchen. Om effectief te zijn, kun je maar 1 meeting tegelijk hebben. Daarom introduceert Zorg van de Zaak ‘Breinvriendelijk Werken’. Meer weten? Bekijk de video.

Breinenergie

We staan 24/7 aan, met als gevolg een overload aan informatie in ons brein. Net als spieren moet je brein herstellen. Anders ga je op de uitstand en dan mis je de belangrijke dingen. Daarom introduceert Zorg van de Zaak ‘Breinvriendelijk Werken’. Meer weten? Bekijk de video.

Focus

Even snel een vraagje stellen aan een collega. Het is zo normaal en alledaags. Je brein denkt daar heel anders over. Word je gestoord in een taak, dan neemt je focus direct met 60% af. Dat niet alleen: het kan wel tot 25 minuten duren om je focus te herwinnen. Daarom introduceert Zorg van de Zaak ‘Breinvriendelijk Werken’. Meer weten over breinvriendelijk werken? Bekijk de video.

Zelfvertrouwen

Tegenwoordig lijken vergaderingen steeds vaker op een strijd om aandacht. Met als grootste verliezer: je zelfvertrouwen. En daarmee je effectiviteit. Meer weten over breinvriendelijk werken? Bekijk de video.

Plezier in het werk hebben en duurzame inzetbaarheid vinden we belangrijk. Daar hoort ook aandacht voor het brein bij. Breinvriendelijk meewerken? Neem gerust contact met ons op!

Boy
van Zalinge

Recruiter Zorg van de Zaak Netwerk – o.a. artsen, bedrijfsartsen en overige functies

Mathilde
Hoogerdijk

Recruiter Zorg van de Zaak Netwerk - o.a. (GZ) psychologen, klinisch psychologen, psychiaters en overige functies

Bekijk ons laatste vacatureoverzicht!

Naar de vacaturesite