Laden...

Noord

De kracht van de regio Noord zit ‘m in verbinding. Door dichtbij onze klant in de regio te staan, verrassen we met oplossingen die passend zijn.

Onze kracht in de regio Noord

Van gemeentes tot slachterijen en van IT-bedrijven tot banken. Met kennis van jouw regio en branche staan we direct voor je klaar om jouw organisatie zo gezond mogelijk te houden en uitval te voorkomen. Je werkt altijd samen met iemand die de taal van jouw regio spreekt en die precies snapt wat er in jouw omgeving speelt.

Juist doordat we deel uitmaken van een breder netwerk, kunnen we in de regio snel oplossingen aandragen. Soms op een verrassende, maar altijd op een manier die past. Zo zijn we jouw partner voor bedrijfszorg.

We ondersteunen bij:

  • Goed werkgeverschap
  • Ontwikkeling van gezonde organisaties
  • Verbinden bedrijven in de regio
Neem contact op

Zo zorgen we dat het voor iedereen werkt

Klanten zien ons echt als een partner op het gebied van welzijn, vitaliteit en preventie. Doordat we zelf sterk geworteld zijn in de regio kunnen we goed inspelen op wat een organisatie nodig heeft, en werkgevers én medewerkers weer verder op weg helpen.

De focus op preventie is steeds belangrijker. Een mooi voorbeeld is de structurele, en steeds meer preventieve, inzet van de POB (praktijkondersteuner bedrijfsarts) in de samenwerking met de gemeente Groningen. De POB is een belangrijke gesprekspartner voor de medewerker. Niet alleen in de begeleiding bij uitval maar ook als luisterend oor of om even te sparren. Een medewerker kan zelf aan de bel trekken voor een gesprek. Dat geeft natuurlijk veel meer eigen regie dan als er pas iets gebeurt als het al te laat is.

Daarnaast kunnen we door onze netwerkaanpak organisaties bijstaan in allerlei soorten inzetbaarheidsvraagstukken. Van verzuim tot aan loopbaanvraagstukken. Dit resulteert in effectieve oplossingen die soms verrassend zijn.

‘Ik ben van mijn uitval tot aan mijn nieuwe droombaan zo geweldig begeleid dat ik er dubbel zo sterk uit heb kunnen komen’. Henriëtte, voorheen werkzaam bij gemeente IJsselstein.

Als ik dat terug hoor van een cliënt over de begeleiding die we samen met andere professionals uit ons netwerk hebben gedaan, dan ben ik echt heel trots. Het laat ook zien dat onze rol en toegevoegde waarde steeds verder gaat.

– Charlotte Kloet, Directeur Zorg van de Zaak Noord

Noord Noord

Trots op de samenwerking met onze klanten

Trots op de samenwerking met onze klanten

Contact regio Noord

Wil je weten wat regio Noord kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact op met onze accountmanagers.

Heb jij een andere vraag? Bijvoorbeeld over een afspraak of spreekuur met een van onze professionals. Ga dan naar onze algemene contactpagina.

Meer dan 100 medewerkers

Minder dan 100 medewerkers

Algemene vragen