Laden...

MKB

Gezond ondernemen op een eenvoudige manier. We ondersteunen bedrijven in het MKB tot 100 medewerkers bij het ontwikkelen naar een vitale organisatie. Dit doen we met aandacht voor het welbevinden van medewerker en organisatie, zodat ze veilig, gezond en met plezier kunnen werken. Met als einddoel: samen bouwen aan een vitale organisatie, minder verzuim en een hogere productiviteit. Oftewel Functioneren in de Toekomst (FiT) op een manier die past bij jouw bedrijf.

Bekijk MKB FiT-abonnementen

FiT-abonnement dat past bij jouw bedrijf

Met een FiT-abonnement leg je de basis voor een ijzersterk team. Onze abonnementen voldoen uiteraard aan het basiscontract uit de Arbowet, maar gaan een stap verder. Hoe ver, dat hangt af van het abonnement waarvoor je kiest.

  • Keuze uit Basis, Basis+ of Compleet
  • Bouw aan vitaliteit en ijzersterke teams
  • Helpt onnodig verzuim voorkomen
  • Focus op duurzame inzetbaarheid
  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • Geen onnodige kosten
Bekijk MKB FiT-abonnementen

Hoe vitaal is jouw organisatie?

Beantwoord 10 vragen over jouw organisatie en ontvang direct advies.

Start de scan!

Bouwen aan een vitale organisatie

Wij geloven dat MKB-ondernemers voordeel halen uit onze visie op bedrijfsgezondheid. Onze MKB FiT staat voor Functioneren in de Toekomst. Hiermee ondersteunen wij in het ontwikkelen van vaardigheden om duurzaam inzetbaar en gezond te blijven. Waarbij een veilige en gezonde werkomgeving voor alle medewerkers het uitgangspunt is. Vitale organisaties hebben aantoonbaar lager verzuim, hogere productiviteit en een hogere medewerkersbetrokkenheid. 

Wij helpen je graag op weg met onze MKB FiT-abonnementen, de FiT-kalender, het duurzaam inzetbaarheidsprotocol en het FiT-gesprek. Ook kun je kennis, informatie of inspiratie opdoen via onze webinars en trainingen.

Bekijk MKB FiT-abonnementen

MKB FiT-abonnementen

Met onze FiT-abonnementen ontwikkel je een vitale organisatie en voldoe je aan het basiscontract uit de Arbowet. Onze bedrijfsgezondheid gaat verder dan alleen verzuimbegeleiding. Denk aan coaching en advies op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Alles wat je nodig hebt zodat jouw mensen veilig, gezond en met plezier kunnen werken.

FiT-kalender

Vitaliteit in 2023 op de kaart zetten binnen je bedrijf? Dat doe je eenvoudig met een eigen MKB FiT-kalender! Personaliseer je FiT-kalender door het toevoegen van eigen vitaliteitsmomenten. Zo heb je het hele jaar je vitaliteitsdata bij de hand. En stimuleer je met medewerkers actief aan de slag te gaan met gezond gedrag en een positieve mindset.

Duurzaam inzetbaarheidsprotocol

Plezier op het werk heeft rechtstreeks zijn weerslag op de prestaties en inzetbaarheid. In het duurzaam inzetbaarheidsprotocol staan stapsgewijs de verantwoordelijkheden van werkgever en medewerker. En welke acties er op welk moment moeten worden ingezet. Het helpt om als werkgever en medewerker met elkaar in gesprek te blijven zodra een medewerker uitvalt.

FiT-gesprek

De kracht van preventie: in gesprek over het Functioneren in de Toekomst. Als je werk doet dat bij je past en waar je energie van krijgt heeft dit een positief effect op de productiviteit en een aangetoond lager verzuim. Het FiT-gesprek helpt leidinggevende en medewerker verder op weg.

Webinars en trainingen

Regelmatig organiseren we webinars en trainingen, speciaal voor onze MKB-klanten. Ook jij kunt profiteren van fitte en vitale medewerkers, die meer tevreden zijn met hun leven en beter functioneren.

MKB

Investeren in je medewerkers

Je personeel is je kapitaal, daar moet je als ondernemer zuinig op zijn. Als je zorgt voor een gezonde en veilige werkomgeving met vitale en fitte medewerkers, pluk je daar met zijn allen de vruchten van. En met gezond en veilig bedoelen we niet alleen fysiek. Ook de bedrijfscultuur, manier van leidinggeven en groeimogelijkheden spelen een rol.

Lees wat jij kunt doen om te zorgen voor een vitale organisatie.

Download de whitepaper
MKB

Brain awareness

Tijdens de Brain Awareness Week 2023 brachten wij hersengezondheid op de werkvloer extra onder de aandacht. Meer weten?

Lees meer

We horen graag van je

Wil je weten wat MKB kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact op met onze MKB accountmanagers.

Heb jij een andere vraag? Bijvoorbeeld over een afspraak of spreekuur met een van onze professionals. Ga dan naar onze algemene contactpagina.

Contact MKB

Neem contact op met een MKB accountmanager

MKB FiT abonnementen

Naar abonnementen