Loading...

Zorg van de Zaak en Aegon

Zorg van de Zaak en Aegon werken samen met werkgevers op het gebied van verzuim en preventie. Als u een verzuimverzekering afsluit bij Aegon kunt bij Zorg van de Zaak kiezen voor een speciaal pakket. Op deze pagina leest u meer over ons aanbod voor klanten van Aegon.

Altijd een passende variant met het Aegon ProActief pakket
Het Aegon ProActief pakket is speciaal ingericht voor klanten die een verzuimverzekering afsluiten bij Aegon. Binnen het pakket zijn er drie varianten, namelijk: Compleet, Basis en Beperkt. De dienstverlening van de drie varianten is hetzelfde. Het verschil zit in de wijze van betaling. Zo kiest u bij de variant Beperkt voor een betaling per verrichting naast een vast abonnementstarief. Bij de variant Compleet betaalt u alleen een vast abonnementstarief waarin de verrichtingen al zijn opgenomen. Hier vindt u een overzicht van de dienstverlening per pakket.

Waarom kiezen voor Aegen ProActief van Zorg van de Zaak?
Met Zorg van de Zaak bent u altijd verzekerd van het beste:

√ Er is een directe koppeling met het portaal van Aegon, zodat de ziek- en herstelmeldingen via Aegon automatisch bij ons binnen komen.

√ U heeft de keuze uit drie verschillende pakketten.

√ Zorg van de Zaak is een gecertificeerde onafhankelijke arbodienst en biedt landelijke dekking.

√ Zorg van de Zaak is onderdeel van Zorg van de Zaak Netwerk. Hierdoor heeft u snel en eenvoudig toegang tot het grootste netwerk in bedrijfszorg.

Direct aanmelden
Aanmelden voor het Aegon ProActief pakket is eenvoudig en gemakkelijk. U vult het aanmeldformulier in en stuurt dit op naar Zorg van de Zaak. Dit kan per mail naar vikcontracten@zorgvandezaak.nl of per post naar Zorg van de Zaak, Antwoordnummer 53022, 3503 VB Utrecht.

Aanmeldformulier Aegon ProActief 2020-2021

Vragen?
Heeft u vragen over het Aegon ProActief pakket? Of wilt u meer informatie over samenwerken met Zorg van de Zaak? Neem contact op met de intermediair desk van Zorg van de Zaak via 030 – 212 38 38 of intermediair@zorgvandezaak.nl.

Lees hier meer over Zorg van de Zaak Netwerk.