Zorg van de Zaak opent speelronde Tata Steel Chess Tournament

Afgelopen vrijdag had financieel directeur Peter van Maris de eer om de 11e speelronde van het Tata Steel Chess Tournament te openen. Het schaaktoernooi is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de wereldtop van het schaken de strijd met elkaar aangaat. De winnaar van de 82e editie is de Amerikaan Fabiano Caruana.

Het toernooi is ooit opgezet voor de werknemers van Tata Steel en door de jaren heen uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze schaakevenementen wereldwijd. De verbinding tussen schaken en de praktijk van Tata Steel ligt in de strategische denkkracht die er nodig is om creatieve oplossingen te vinden voor complexe problemen.

Een denkkracht die ook terug te vinden is in onze dienstverlening. Tata Steel is een van onze grootste klanten waar we in de dienstverlening met 55 professionals actief zijn vanuit arbo én diverse expertisebedrijven (waaronder Gimd, Skils en Margolin). Kortom, een mooie samenwerking waar de kracht van het netwerk duidelijk tot uiting komt in het voorkomen en oplossen van verzuim.