Loading...

Zorg van de Zaak Academy

Zorg van de Zaak Academy richt zich met haar trainingen op duurzame inzetbaarheid van de werkende mens. Centraal staan preventie en het nemen van de ‘eigen regie’.
Als onze partner, klant, cliënt of externe deelnemer krijgt u toegang tot alle kennis en expertise uit het netwerk. De Academy verzorgt trainingen en workshops voor medewerkers, leidinggevenden en HR professionals.

Wat kan Zorg van de Zaak Academy voor u doen?
Wij bieden zowel maatwerk trainingen en workshops als open trainingen aan. Voor maatwerk trainingen ontvangt u een offerte waarin het aanbod speciaal is afgestemd op uw wensen en behoeften. Daarnaast kunt u individueel deelnemen aan één van onze open trainingen.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen bij een van onze open trainingen of een maatwerk training voor u te verzorgen.

Naar het aanbod van Zorg van de Zaak Academy
Trainingen & Workshops

Trainingen & Workshops

Open inschrijving

Als u zich blijft ontwikkelen, doet waarin u gelooft én werkt bij een organisatie waar u trots op bent, raakt u betrokken en bevlogen. Dit heeft een positieve impact op uw eigen leven én uw werk.
Samen met deelnemers uit andere organisaties een training volgen, is interessant en waardevol. Het biedt kansen om kennis op te doen van een specifiek onderwerp en u maakt kennis met andere bedrijfsculturen en de mensen die hierin werken.

Maatwerk

De inhoud en organisatie van alle maatwerk programma’s binnen ons netwerk worden volledig afgestemd op uw opleidingsbehoeften, leerwensen en casuïstiek. Voorafgaand aan de training vindt er een intakegesprek plaats met de trainer. Op basis hiervan stellen we de definitieve inhoud van het programma samen. Tijdens het interactieve programma doen deelnemers samen nieuwe kennis op en maken zij een concrete vertaling naar de praktijk van de eigen organisatie.

Online training regie op inzetbaarheid

Blijf op de hoogte

Als een training nog geen startdatum heeft, heeft u de mogelijkheid om interesse aan te geven. Dan ontvangt u een seintje als deze training gepland wordt.

Heeft u een andere vraag? Mail naar academy@zorgvandezaak.nl of neem telefonisch contact op via 0639087634 of 0614489871.

Heeft u vragen?

Neem contact op