Loading...

Week van de werkstress

Week van de werkstress

Week van de werkstress

Werkstress is een belangrijke oorzaak van verzuim en uitval. Teveel stress kan leiden tot een burn-out. Tijdens de landelijke Week van de Werkstress wordt aandacht besteed aan het bespreekbaar maken van stress op de werkvloer. Zorg van de Zaak vindt het belangrijk dat werkgevers en werknemers samen in gesprek gaan om verzuim te voorkomen en werkstress te verminderen. Kijk op deze pagina hoe wij u kunnen helpen.

Meer informatie aanvragen

Checklist Herken Werkstress

Heeft u werkstress? Hoe herkent u de signalen? Deze checklist helpt u werkstress te herkennen. Het gaat om vroege signalen, die tot ernstige klachten kunnen leiden. Hoe meer u in deze checklist aankruist hoe belangrijker het is om het gesprek aan te gaan. Bespreek de signalen met uw leidinggevende of met uw bedrijfsarts. Zo kunt tijdig actie ondernemen.

Download de checklist 'Stress'

Checklist Herken Werkdruk in een team

Heeft uw team last van werkdruk? Hoe herkent u de signalen? Als een team onder druk staat verandert er veel zoals de communicatie, de prestaties en de besluitvorming. Deze checklist helpt de signalen te herkennen. Gebruik deze checklist en maak werkdruk in uw team bespreekbaar. Zo blijft iedereen met plezier aan de slag.

Download de checklist 'Werkdruk'

Informatie aanvragen - Stoppen met Roken

Aanmelden als werkgever

  • Hoeveel personen u wilt aanmelden voor het programma?

Het aanbod om werkstress te voorkomen

Zorg van de Zaak heeft in haar netwerk gespecialiseerde bedrijven die kunnen helpen bij de aanpak van werkdruk of werkstress. We hebben oplossingen op zowel organisatie- en teamniveau of op individueel niveau. Hier vindt u informatie over enkele van onze producten. Op zoek naar andere of meer informatie? Bovenaan deze pagina kunt u via het speciale formulier voor de Week van de Werkstress uw vraag kwijt.