Symposium Vitaliteitsnetwerk Nederland

Zorg van de Zaak is de trotse strategische partner van Vitaliteitsnetwerk Nederland, een coalitie van werkgevers die voorlopers, koplopers en versnellers van Vitaliteit in Nederland willen zijn! Wij geloven erin dat preventie en vitaliteit de basis zal worden voor succes en continuïteit binnen organisaties.

Wij nodigen u weer van harte uit om een symposium van Vitaliteitsnetwerk Nederland bij te wonen. Het symposium vindt plaats op dinsdag 28 mei 2019 en heeft als thema ‘Je Bent wat je eet!’

In de ‘keukens’ van Center Parcs en Albron en strijkt u neer op de thuisbasis van het Healthy Fest weekend: Center Parcs De Eemhof te Zeewolde. We bieden u een mooie line-up van inspirerende sprekers. Na afloop gaat u in ieder geval naar huis met:

  • De laatste inzichten in de wereld van gezonde voeding.
  • Verschillende perspectieven die laten zien hoe gezonde voeding bijdraagt aan een effectief beleid op gebied van fysieke en mentale vitaliteit.
  • Praktische tips waar je morgen mee kunt beginnen om je eigen organisatie in kleine effectieve stapjes te veranderen.
  • Concrete learnings en dilemma’s van experts en andere werkgevers op het gebied van verstandig eten.
  • Een goed gevulde maag met inspirerende Blue Zone ingrediënten.


Meer informatie

Uitnodiging Vitaliteitsnetwerk NL – Je bent wat je eet, inzichten om op te vreten!

Meld u kosteloos aan
Aanmelden kan via de website van Vitaliteitsnetwerk Nederland.
Scroll naar beneden naar het programma en klik op aanmelden;
Vul uw gegevens in en klik op “ik ben uitgenodigd voor een bijeenkomst en heb een code”. Selecteer de bijeenkomst: 28 mei – Gezond eten en drinken – Inzichten om op te vreten
Vul de code “Zorg van de Zaak 28 mei” in. Klik vervolgens op aanmelden om te bevestigen.

Doelgroep is directies en HRM directeuren. Wij hebben een beperkt aantal kaarten beschikbaar en laten u zo snel mogelijk weten of u erbij bent.
Deelname is gratis voor relaties van Zorg van de Zaak. Let wel. No shows of afmeldingen na 24 mei ontvangen een factuur van 65,00 excl. BTW voor de organisatie en onkosten.