Loading...

Stoppen met roken

Stoppen met roken

Stoppen met roken. Een zaak van de werkgever

Preventie op de werkvloer is voor Zorg van de Zaak een belangrijk thema. In toenemende mate zijn de consequenties van ongezonde leefstijl ook op het werk zichtbaar. Werknemers worden ziek of zijn minder inzetbaar. Met het oog op de vergrijzing en langer doorwerken, wordt de gezondheid van werknemers steeds belangrijker. Zorg van de Zaak wil daarom, ook vanuit maatschappelijke betrokkenheid, preventieprogramma’s aanbieden. Eén van die programma's is stoppen met roken. Stoppen met roken is het beste wat je kunt doen voor je gezondheid. Het programma van Zorg van de Zaak is de meest impactvolle aanpak van Nederland.

Meer informatie over het programma

Informatie aanvragen

Zorg van de Zaak heeft ervaren deskundigen op het gebied van rookverslaving die jouw medewerkers ondersteunen in het stoppen met roken. We begeleiden uw medewerkers rustig door het afkickproces door middel van o.a. motiverende gesprekken en bewezen technieken. Daarbij versterken we de motivatie en het zelfvertrouwen, zodat een blijvend resultaat wordt bereikt. Op die manier kunt u duurzaam een ongezonde leefstijl op de werkvloer aanpakken. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Ik wil meer informatie

Aanmelden voor het programma

Zorg van de Zaak biedt u de mogelijkheid uw medewerkers aan te moedigen om te stoppen met roken. Dat levert u en uw medewerkers enorme voordelen op, zoals een hogere productie door gezondere en fittere medewerkers en een lager ziekteverzuim. Wanneer u dit preventieprogramma afneemt, gaan wij met u in gesprek over de grootte van de groep, de begeleiding en coaching. Via het onderstaande formulier kunt u uw organisatie aanmelden en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Ik wil mijn bedrijf aanmelden

Informatie aanvragen - Stoppen met Roken

Aanmelden als werkgever

  • Hoeveel personen u wilt aanmelden voor het programma?

Het Stoppen met Rokenprogramma van Zorg van de Zaak

Wilt u werken aan preventie? Dan is stoppen met roken het allerbeste wat uw mensen kunnen doen voor hun gezondheid. Het Stoppen met Rokenprogramma van Zorg van de Zaak is het beste progamma van Nederland met hoogste slagingspercentage; maar liefst 50% is blijvend gestopt na één jaar.

Download brochure