Loading...

Arbodienst, voor duurzame inzetbaarheid van werknemers

Vanzelfsprekend kan onze arbodienst werknemers bij ziekteverzuim begeleiden. Maar we doen veel meer. Zo helpen we werkgevers bij het signaleren van risico’s op ziekteverzuim en bij het voorkomen ervan, maar we bieden vooral een unieke combinatie van arbodienstverlening, medische zorg en leefstijlzorg. Een combinatie waarmee we de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers ondersteunen. Daarom werken bij Zorg van de Zaak naast bedrijfsartsen, arbeidshygiënisten, veiligheidskundigen, arbeids- en organisatiedeskundigen ook case managers, bedrijfsmaatschappelijk werkers, psychologen en loopbaanadviseurs.

Bel direct met een adviseur

088 008 89 45

Begeleiding bij ziekteverzuim door Zorg van de Zaak?

Sluit nu een verzuimabonnement af

Profiteer van ondersteuning op arbogebied, medische zorg en leefstijl

Sluit een verzuimabonnement af

Zorgeloos ondernemen met het verzuimabonnement

Met een verzuimabonnement van Zorg van de Zaak kiest u als ondernemer, werkgever of HR-manager voor de arbodienstverlening die bij uw organisatie past. Het verzuimabonnement is er in twee basispakketten die uitgebreid kunnen worden met een aantal diensten. Zo sluit ons verzuimabonnement naadloos aan op uw manier van werken. Of het nu om verzuimvermindering of de terugkeer van een medewerker die ziek was gaat.

We helpen werkgevers én werknemers

Onze arbodienst begeleidt en adviseert werkgevers bij hun gezondheidsbeleid. Over hoe wordt de werkomgeving zo veilig mogelijk, hoe voorkomt u bedrijfsongevallen en hoe houdt u werknemers duurzaam inzetbaar. En mochten uw werknemers onverhoopt uitvallen, dan begeleiden we ze om terug te komen.

Tip! Werk met een gekwalificeerde arbodienst

Volgens de Arbowet moet een gecertificeerde arbodienst voldoen aan de normen van de Arbeidsomstandighedenwet. De kwalificering bestaat uit twee delen: de ISO-9001 en de WSCS-Arbodiensten (Werkveldspecifiek certificatieschema). Zorg van de Zaak beschikt over beide certificaten.

Een verzuimabonnement afsluiten?'Ziekteverzuim'

Ga naar de winkel