Wij leven in een drukke maatschappij waar wij elke dag allerlei prikkels te verwerken krijgen. Neem bijvoorbeeld het gebruik van je smartphone. Het is vast heel herkenbaar dat je die steeds oppakt om te kijken of je verzonden berichtje aan je partner of in de vriendengroep al gelezen is. Of je hoort een geluid dat lijkt op je gsm die afgaat. In de hersenen gaat meteen een alarm af:  ‘je gsm gaat af, controleren!’.

Daarnaast de vele andere keuzes die er zoal zijn. Werk combineren met gezin, je sociale leven, sporten en die 24/7 maatschappij waar je niets van wilt missen. Dat alles maakt het dat je soms enorm onder druk komt te staan. Wanneer die druk langdurig ervaren wordt, zonder oplaadmoment, dan loop je de kans dat je uit balans raakt. En nóg vervelender, de kans loopt om (langdurig) uit te vallen.

Vaak wordt er alleen gekeken naar wat de stress veroorzaakt en wordt er onvoldoende aandacht gegeven aan waar de energiebronnen liggen. Juist dat gaan wij doen op het klantevent. Met andere woorden, waar krijg je energie van? En waarom is dit nu juist zo belangrijk?

Graag ontvangen wij jou bij dit klantevent vol met positieve vibes, energie en mentale fitheid.

Het programma 
Marjan Afman, arbeids- en organisatieadviseur bij Zorg van de Zaak Experts, neemt je mee in het herkennen van stress signalen. Hoe ga je hiermee om en vooral ook hoe creëer je een positieve vibe door de focus te leggen op je energiebronnen.

Iris van den Burg, psycholoog bij Skils, onderdeel van Zorg van de Zaak netwerk, wil bewustwording creëren over het altijd aan staan en wat dit met ons doet. Hoe blijf je mentaal fit.

Datum
Donderdag 9 juni 2022

Programma
14.30-14.40 uur: Welkom en introductie
14.40-15.25 uur: Marjan Afman: ‘Vitaliteit (energiebronnen) en preventie’
15.25-15.45 uur: Pauze
15.45-16.30 uur: Iris van den Burg: ‘Mentale Fitheid’
16.30-17.00 uur: Borrel + hapje

Locatie
Van der Valk Hotel
Laan van Europa 1600
3317 DB  Dordrecht

Ons team van professionals, consultants en uiteraard ikzelf kijken er erg naar uit je te ontmoeten tijdens deze bijeenkomst.

Schrijf je hier in
Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.