Loading...

Samenwerking Zorgeloosch

02-Primair Logo Zorgeloosch

Zorgeloosch is een advieskantoor voor financieel advies en scheidingsbemiddeling. Onze adviseurs en scheidingsbemiddelaars merken in de praktijk dat er vaak meer speelt bij een scheiding. De kinderen kunnen het er moeilijk mee hebben dat hun ouders uit elkaar gaan. Maar ook kan sprake zijn van bijvoorbeeld psychische problemen of schulden. Door de samenwerking met Zorg van de Zaak kan Zorgeloosch een stap verder gaan voor haar klanten en hen in contact brengen met een gespecialiseerde dienstverlener. Op haar beurt kan Zorg van de zaak haar dienstverlening verder verrijken met een unieke, klantgerichte propositie op het gebied van scheiden.

Scheidingsbemiddeling en financieel advies in één
Bij Zorgeloosch werken financieel adviseurs en scheidingsbemiddelaars zij aan zij, in één organisatie. Dat is uniek in Nederland. Het Zorgeloosch Scheiden-duo begeleidt bij het gehele scheidingstraject. Gezamenlijk helpen zij stellen bij het maken van afspraken over de verdeling van vermogen, inkomen en de zorg voor hun kinderen. Door de nauwe samenwerking kunnen de afspraken over het huis en hypotheek gegarandeerd uitgevoerd worden; ze voldoen aan de eisen van de bank. Dit heet ‘herzieningsgarantie’. Zo heeft de klant snel rust en zekerheid.

Scheiden en werk
Wanneer je overweegt te gaan scheiden heeft dat veel consequenties op verschillende terreinen. Emotioneel, financieel maar ook op je werk. Misschien moet je meer gaan werken om de financiële lasten te kunnen dragen of moet je flexibeler omgaan met je tijd omdat je vaker beschikbaar moet zijn voor je kinderen. Het kan ook zijn dat je op je werk veel stress ervaart van de scheiding. Door de samenwerking met Zorgeloosch biedt Zorg van de Zaak werknemers die een scheiding overwegen professionele ondersteuning bij dit traject. De focus ligt op het vinden van oplossingen voor de dilemma’s waar scheidende stellen zich mee geconfronteerd zien. Zorg van de Zaak denkt mee in een oplossing voor scheidende werknemers en hun werk.

Wat we voor je kunnen doen:

Aanmelding
Via het onderstaand formulier kunt u direct aan offerte aanvragen. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met je op.