Laden...

Partnerships

Mensen voelen zich fijner en functioneren gewoon beter als ze lekker mee kunnen doen op het werk en in de maatschappij. Voor ons een belangrijke motivatie om met onze klanten juist preventief aan de slag te gaan. Samen creëren we een positief werkklimaat voor medewerkers, waarin we gezond gedrag stimuleren en activeren. We sterken hen in hun zelfredzaamheid om gezonde keuzes te maken. Het maakt ze weerbaar en veerkrachtig. En organisaties tegelijkertijd vitaler.

Lees meer

Samen bouwen aan vitale en betrokken teams

Wij werken daarom graag samen met (maatschappelijke) organisaties en teams die net als wij structureel bijdragen aan een gezonder, fitter en vitaler Nederland. Partners met wie we samen initiatieven ontwikkelen om te bouwen aan vitale en betrokken teams waarin iedereen veilig, gezond en met plezier werkt. Geïnspireerd?

We zijn strategisch partner van de Hersenstichting en One Session.

Ook hebben we in 2021 en 2022 intensief samengewerkt met de Koninklijke Wandelbond Nederland.

Geïnspireerd? 

Zie jij mogelijkheden om samen met ons bij te dragen aan vitale organisaties en ijzersterke teams? Vanuit Zorg van de Zaak stellen we een aantal voorwaarden om een strategische samenwerking aan te gaan. 

  • Het partnership moet passen bij de integrale dienstverlening van Zorg van de Zaak en de overkoepelende doelstelling om bij te dragen aan een gezonder, fitter en vitaler Nederland
  • Met het partnership gaan we voor een langere periode (minimaal 2 jaar) een samenwerking aan om gezamenlijke ambities te realiseren. 
  • Met het partnership richten we ons primair op de zakelijke doelgroep, te weten: bestuurders, leidinggevenden, HR managers, preventiemedewerkers, arbo- coördinatoren en OR-leden. Secundair richten we ons tot werkend Nederland. 
  • Het partnership richt zich op het welzijn en de vitaliteit van alle medewerkers in een organisatie. 
  • Het partnership ligt in het verlengde van de merkwaarden van de Zorg van de Zaak, namelijk: betrokken, deskundig en relevant.
Neem contact op