Laden...

De 4Daagse

Zorg van de Zaak is de trotste hoofdsponsor van de Koninklijke Wandelbond Nederland én de 4Daagse Nijmegen. Samen werken we stap voor stap aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland.

Lees meer
4Daagse 2022

Zo gaat ie goed, zo gaat ie beter. Alweer een kilometer!

Dit unieke event met meer dan 45.000 deelnemers vond plaats van dinsdag 19 juli t/m vrijdag 22 juli 2022. De 4Daagse bestaat uit 4 dagen op rij wandelen op een afstand van 30, 40 of 50 KM per dag.

Met een groep deelnemers bestaande uit medewerkers van Zorg van de Zaak, De Hersenstichting, Prorail en LVNL zijn we deze uitdaging aan gegaan. Ter voorbereiding op De 4Daagse hebben we al onze deelnemers het Via Vierdaagse trainingsprogramma aangeboden zodat ze goed voorbereid deze topprestatie aan konden gaan. Met succes!

Wandelcongres: Vitaal Breinleiderschap

Als trotse hoofdpartner van de 4Daagse Nijmegen 2022 organiseerden we een wandelcongres op 21 juli 2022. Klanten kregen van keynote sprekers Elke Geraerts (neuropsycholoog) en Typhoon (artiest en inspirator) antwoorden en inzichten over hoe je brein van invloed kan zijn op je manier van leiderschap. Aansluitend was er een wandelbeleving op het mooiste stukje van de route: de Zevenheuvelenweg.

In onderstaande video vertellen Rita Zijlstra (netwerkdirecteur Zorg van de Zaak) en Elke Geraerts meer over de kracht van een vitale organisatie, de betekenis van cognitieve flexibiliteit en het belang van wandelen. Zaken die bijdragen aan het creëren van sterke teams én die aan bod zijn gekomen tijdens het wandelcongres ‘Vitaal Breinleiderschap’.