Laden...

Partnership One Session

Iedereen komt hobbels en kuilen tegen in het (werkende) leven. Soms kunnen mensen daar wat hulp bij gebruiken. Snellere toegang tot goede ondersteuning versterkt dan de zelfredzaamheid van medewerkers. Zo kan één gesprek met een ervaren psycholoog iemand snel weer op weg helpen op het moment dat er wat speelt.

Lees meer

Vitaliteit, betrokkenheid en zelfstandigheid bevorderen

In One Session heeft Zorg van de Zaak dan ook een waardevolle partner gevonden. Door de samenwerking zijn we in staat ons bestaande preventieve aanbod uit te breiden met kortdurende interventies om mensen mentaal fit te houden. Met deze eenmalige sessies verkrijgen medewerkers zeer laagdrempelig toegang tot hulp, waarbij de nadruk ligt op zelfredzaamheid, eigen verantwoordelijkheid en regie van medewerkers. 

One Session is gebaseerd op het concept van Single Session Therapy (SST): een op zichzelf staande sessie, beschikbaar wanneer nodig. Deze sessies bieden we aan bij een integraal programma om te komen tot een vitale organisatie, waarin we medewerkers stimuleren om de regie te nemen voor hun eigen vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Wanneer een medewerker zelf signaleert dat het niet lekker loopt, staat de psycholoog van One Session direct  klaar. Medewerkers kunnen zelf een sessie boeken, voor de volgende dag, ‘s avonds of in het weekend. Timing is essentieel. 

Als je er op het goede moment bent, hoeft een hulpvraag meestal niet lang, zwaar en ingewikkeld te zijn. Ook medewerkers die een positieve verandering nastreven, zoals een koersverandering in de loopbaan of professionele ontwikkeling, helpen wij met  één sessie vooruit. 

Meer weten over onze samenwerking?

Neem contact op