Laden...

Partnership KWbN

Wandelen is de meest laagdrempelige en veelzijdige vorm van bewegen en zodoende geschikt voor iedereen. Wandelen is goed voor de fysieke en mentale gezondheid van mensen. Het verhoogt de productiviteit en creativiteit. Wandelen houdt medewerkers gezond en duurzaam inzetbaar.

Lees meer
Partnership KWbN

Wandelen Werkt!

Zorg van de Zaak was in 2021 en 2022 trotse hoofdsponsor van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN). Samen streefden we ernaar om dagelijks wandelen op de kaart te zetten binnen het bedrijfsleven.

Ontdek de kracht van wandelen

Om aan te tonen wat de kracht van wandelen is, werkten we nauw met de KWbN samen. Zo deelden we kennis over het effect van wandelen en boden we structurele wandelactiviteiten aan om een gezonde leefstijl te stimuleren.

4Daagse 2022

Één van de hoogtepunten van 2022 was de 4Daagse: the walk of the world. Dit unieke event met meer dan 45.000 deelnemers vond plaats van dinsdag 19 juli t/m vrijdag 22 juli 2022.

Benieuwd naar wat wij tijdens de 4Daagse hebben gedaan?

Bekijk hier
Partnership KWbN Partnership KWbN
Partnership KWbN

Campagne Gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl maakt je weerbaarder en geeft je energie. Wandelen hoort daarbij. Om te laten zien hoe wandelen bijdraagt aan een gezonde leefstijl, hebben we voor deze campagne samengewerkt met de KWbN.

Benieuwd hoe gezond jij bent?

Lees meer