Laden...

MaetisArdyn

MaetisArdyn is geïntegreerd in Zorg van de Zaak Netwerk. De afgelopen jaren is de samenwerking gegroeid door de uitwisseling van kennis en expertise. Samen kunnen we onze dienstverlening nog verder verbeteren en aansluiten op de behoeften van onze klanten en cliënten.

Zorg van de Zaak

Wij geloven dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen deelnemen in werk en maatschappij. Met dat gedachtegoed streven we ernaar mensen gezond en inzetbaar te houden en mensen zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Meer over Zorg van de Zaak

Verzuim-abonnementen: speciaal voor het MKB

MKB Proactief - Beperkte dekking

Kent je organisatie nu een laag ziekteverzuim maar wil je wel complete begeleiding bij verzuim van je medewerkers? Dan kun je kiezen voor MKB Proactief | beperkte dekking. Wanneer je toch geconfronteerd wordt met een langdurig verzuimgeval, dekt dit abonnement niet alle kosten en lopen de kosten al snel op tot 2.000 a 3.000 euro per verzuimgeval. Inzet van de benodigde professional is op basis van nacalculatie.

MKB Proactief - Complete dekking

Wil je een complete begeleiding voor je medewerkers en niet voor onverwachte kosten komen te staan? Dan is MKB Proactief | complete dekking de oplossing voor je bedrijf. Met MKB Proactief | complete dekking is de ondersteuning door de inzetbaarheidscoach, praktijkondersteuner bedrijfsarts en bedrijfsarts grotendeels gedekt.

Contact

Heb je een vraag of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Sectoren

Profiteer van de juiste specialistische kennis en expertise van onze professionals in jouw sector of regio.