Laden...

MaetisArdyn

MaetisArdyn is geïntegreerd in Zorg van de Zaak. De afgelopen jaren is de samenwerking gegroeid door de uitwisseling van kennis en expertise. Samen kunnen we onze dienstverlening nog verder verbeteren en aansluiten op de behoeften van onze klanten en cliënten.

Zorg van de Zaak

Wij geloven dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen deelnemen in werk en maatschappij. Met dat gedachtegoed streven we ernaar mensen gezond en inzetbaar te houden en mensen zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Meer over Zorg van de Zaak

Verzuim-abonnementen: speciaal voor het MKB

Een FiT-abonnement dat past bij jou bedrijf, daarmee leg je de basis voor een ijzersterk team. Onze abonnementen voldoen uiteraard aan het basiscontract uit de Arbowet, maar gaan een stap verder. Hoe ver, dat hangt af van het abonnement waarvoor je kiest. We coachen en geven advies over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Dat doen we met aandacht, op een manier die past bij jouw bedrijf. Dankzij gerichte aandacht voor vitaliteit, werk je aan ijzersterke teams waarbinnen iedereen veilig en gezond kan werken. Zo voorkom je verzuim en verhoog je bovendien productiviteit.

Bekijk abonnementen

Contact

Heb je een vraag of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Sectoren

Profiteer van de juiste specialistische kennis en expertise van onze professionals in jouw sector of regio.