Loading...

Zorg van de Zaak maatwerk

Zorg van de Zaak maatwerk

Wel de eigen regie.

Niet het eigen risico.

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om zelf de regie over hun bedrijfsgezondheidszorg te voeren. En niet zonder reden: het werkt heel goed. Waar u zich wellicht minder van bewust bent, zijn de risico’s die u daarbij loopt. En waarmee u zich potentieel op glad ijs begeeft. Op onze website leest u alles over de verplichtingen in de maatwerkregeling. En over de oplossingen van Zorg van de Zaak.

Lees hier een klantverhaal

Maatwerkregeling Compliance Check

Volg deze checklijst om zelf te beoordelen of uw eigen regiemodel, bij toepassing maatwerkregeling Arbo-wet, voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Zo weet u zeker dat uw organisatie compliant is. In 21 vragen heeft u een overzicht van alle wetten en regels die in de maatwerkregeling van toepassing zijn.

Naar de compliance check

Eigen regiemodel à la carte

Hoe wilt u uw eigen regiemodel bij toepassing van de maatwerkregeling inrichten? Met onze tool krijgt u een helder overzicht van zaken die geregeld moeten worden. Per onderwerp kunt u zelf bepalen wat de mogelijkheden zijn. Besteedt u het uit, doet u het samen of liever zelf? Zorg van de Zaak kan u hierbij ondersteunen en geeft advies.

Naar keuzemodel

Zorg van de Zaak team

Informatie over eigen regie

Wat houdt een maatwerkregeling volgens de Arbo-wet in? Hoe is een eigen regiemodel succesvol? Welke privacyaspecten en regelgeving spelen een rol bij verzuim?

Op deze en nog meer vragen krijgt u antwoord in onze whitepapers. Download een van onze whitepapers.