Loading...

Levensloopstress: Weet jij wat er speelt?

Onze dienstverlening op het gebied van levensloopstress

Inzetbaarheid verhogen

Door signalen van onbalans bij uw werknemers te herkennen en hier adequaat op te reageren, kan u dat als werkgever een hoop tijd en geld besparen. Het activeren van uw medewerkers om zelf hun rol te pakken, levert veel op. Onze Zorg van de Zaak Experts kunnen uw organisatie hierin bijstaan. We trainen leidinggevenden en creëren bewustzijn bij uw medewerkers. Zo houden we samen uw werknemers met plezier aan het werk.

Schuldhulpverlening

Als uw werknemer financiële problemen heeft, kan dat ook úw probleem worden. Want financiële problemen hebben mogelijk verzuim tot gevolg. Een structurele oplossing vereist een constructieve aanpak van de oorzaak en de schulden.

Werk en privé

Wanneer medewerkers lekker in hun vel zitten, geven ze het beste van zichzelf. Maar het kan voorkomen dat op het werk of privé situaties ontstaan, die het functioneren nadelig beïnvloeden. Dan is het goed om een bedrijfsmaatschappelijk werker in te schakelen. En daarvoor kunt u bij ons terecht.

Loopbaancoaching en arbeidsdeskundig advies

De beste aanpak van ziekteverzuim is als werknemers hun talenten optimaal kunnen gebruiken en plezier beleven aan hun werk. Onze loopbaancoaches en arbeidsdeskundige adviseurs kunnen samen met uw werknemers werken aan een nieuw toekomstperspectief.

Inzetbaarheidscoach

De inzetbaarheidscoach leidt verzuim- en re-integratietrajecten in goede banen als coach van de werkgever. De inzetbaarheidscoach begeleidt de werkgever als het gaat om een effectieve aanpak van uitval en inzetbaarheid van medewerkers. Hij/zij zorgt ervoor dat de werkgever goed is geïnformeerd, de regie kan houden en dat medewerkers en leidinggevenden goed met elkaar communiceren en samenwerken.

Re-integratie

Mochten werknemers toch uitvallen? Dan begeleiden wij mensen in korte tijd met een intensief programma. Zo leren ze omgaan met lichamelijke en psychische klachten. Zonder problemen te functioneren en weer te genieten van werk en hun sociale activiteiten.

Wat heeft jouw organisatie nodig?

Doe de test!

Aanvullende informatie

Wilt u meer weten over levensloopstress of hoe we u kunnen helpen bij een juiste aanpak voor uw organisatie?