Loading...

Pop-up COVID-19 teststraat

Snel op COVID-19 testen?

Zorg van de Zaak Health Services organiseert in samenwerking met het Streeklab Haarlem een Pop-up COVID-19 teststraat op uw locatie om werknemers te testen op het COVID-19 virus. Werknemers worden snel getest en al binnen 24 uur wordt de uitslag met uw werknemers gedeeld. Deze teststraat is beschikbaar voor alle organisaties.

Snel testen biedt uitkomst voor veel werkgevers om in deze tijd werknemers maximaal inzetbaar te houden. Een test kan bijdragen aan de continuïteit van uw organisatie en zorgt ervoor dat uw werknemers veilig en gezond kunnen blijven werken.

Het testen van werknemers op COVID-19 is interessant bij:

  • Een besmetting op de werkvloer. Dan maakt een test snel duidelijk of de rest van het personeel is besmet.
  • Werknemers die moeten reizen voor werk en kort voor vertrek getest moeten worden.
  • Werknemers die intensief contact met elkaar hebben, zoals acteurs of toneelspelers.

Werkwijze

Zorg van de Zaak voert de COVID-19 test conform de richtlijnen van het RIVM uit met de PCR test (Polymerase Chain Reaction). Dit is het meest betrouwbare instrument om te bepalen of er sprake is van een COVID-19 besmetting.

In overleg plannen we één of meerdere dagdelen voor de test in, op een locatie die we met u afspreken. Als werkgever nodig u de werknemers uit die u een test aanbiedt.

Met een wattenstaaf wordt een uitstrijkje genomen uit de neus en keel. Dit wordt direct naar het Streeklab Haarlem gebracht voor de analyse. Indien de tests voor 13.30 uur op het laboratorium zijn, volgt de uitslag aan uw werknemer nog dezelfde avond.* De uitslag ontvangen werknemers persoonlijk vanuit Zorg van de Zaak.

Wilt u hier gebruik van maken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen spoedig contact met u op.

Vraag hier een COVID-19 test aan voor uw organisatie

 

*in uitzonderlijke gevallen is het mogelijk dat er remmende factoren optreden tijdens de analyse. Dan wordt de analyse herhaald. Dit kan de doorlooptijd beïnvloeden.

Veelgestelde vragen

Bent u al klant bij Zorg van de Zaak? Neem voor overige vragen contact op met uw accountmanager van Zorg van de Zaak.