Loading...

COVID-19 snelteststraat

Snel op COVID-19 testen?

Het snel kunnen testen van werknemers op de aanwezigheid van het COVID-19 virus biedt uitkomst voor veel werkgevers om werknemers maximaal inzetbaar te houden. Een test kan zo bijdragen aan de continuïteit van uw organisatie en zorgt ervoor dat uw werknemers veilig kunnen blijven werken.

Zorg van de Zaak Health Services biedt werkgevers de mogelijkheid om hun werknemers te laten testen. Dit kan preventief (onder bepaalde voorwaarden) of met sneltesten (Abbott). Werknemers worden snel getest in één van onze teststraten of op uw eigen locatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het gebruiksvriendelijke online werknemers- en werkgeversportaal MooZZ. Het proces van uw werknemer uitnodigen tot de uitslag wordt geheel ondersteund door ons met MooZZ.

Voordelen voor de werkgever

  • U heeft de mogelijkheid om werknemers op elk gewenst moment een sneltest aan te bieden.
  • Het dashboard in MooZZ geeft u 24/7 inzicht in het aantal afgenomen testen en de uitslagen per afdeling (anoniem en indien meer dan 15 personen).
  • Zorg van de Zaak biedt de mogelijkheid om de testen af te nemen op uw eigen locatie of teststraat.
  • De testen voeren wij uit conform de richtlijnen van het RIVM.Sneltest plannen

Voordelen voor de werknemer

  • De werknemer kan zelf een afspraak maken voor een sneltest met onze handige planningstool.
  • De uitslag is doorgaans binnen 30 minuten beschikbaar in MooZZ en te downloaden in PDF.
  • MooZZ is een portaal dat voldoet aan de eisen rondom privacy en informatiebeveiliging.

Werkwijze

Wilt u uw werknemers testen op COVID-19? Lees hier meer over onze werkwijze en de inzet van MooZZ.

Testen op teststraten of op uw eigen locatie.

Uw werknemer kan van maandag t/m vrijdag getest worden op een van onze teststraten, maar het is ook mogelijk om te testen op uw locatie (als de locatie voldoet aan een aantal voorwaarden). Wij bespreken de wensen met u door en sturen u een passend voorstel.

Eenvoudig aan de slag

Als werkgever krijgt u van ons inloggegevens voor het online portaal MooZZ waarna u eenvoudig zelf aan de slag kunt. U heeft in MooZZ de mogelijkheid om uw werknemers eenvoudig en op elk gewenst moment een sneltest aan te bieden.

Afspraak inplannen

Uitnodigen en afspraak plannen

U nodigt werknemers die getest moeten worden uit door het sturen van een link naar MooZZ. Daarna kan de werknemer zelf online een afspraak maken voor een sneltest op één van de Zorg van de Zaak teststraten of uw eigen locatie.

Test en uitslag

Bij de afname van de sneltest wordt met een wattenstaaf een uitstrijkje genomen uit de neus, waarna vervolgens de test wordt ingezet. Na 15-20 minuten wordt de uitslag afgelezen en direct door de testassistent in MooZZ geregistreerd.

Uw werknemer ontvangt een melding dat zijn of haar uitslag beschikbaar is in MooZZ (doorgaans binnen 30 minuten). De werknemer kan de uitslag downloaden in PDF en printen. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld moet reizen.

24/7 inzicht

Als werkgever beschikt u 24/7 over een online dashboard waarop te zien is hoeveel werknemers er getest zijn en wat de uitslagen zijn binnen uw organisatie of afdeling. Uiteraard is het vrijgeven van deze informatie mogelijk vanaf een groepsgrootte van minimaal 15 personen om de anonimiteit te waarborgen.

Cijfers

PCR test voor risicogroepen of kritische functies

Naast de sneltesten bieden wij ook nog de PCR testen aan. Indien u hier gebruik van wilt maken, omdat uw werknemers bijvoorbeeld tot een risico groep behoren of indien uw werknemers een kritische functie hebben, dan helpen wij u ook graag.  Voor meer informatie klik hier.

Sneltest aanvragen

Wilt u hier gebruik van maken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen spoedig contact met u op.

Vraag hier COVID-19 testen aan voor uw organisatie

 

Biedt Zorg van de Zaak COVID-19 vaccinaties aan?

Nee, arbodiensten spelen geen rol bij het vaccineren. In de vaccinatiestrategie van de Rijksoverheid is terug te vinden wie het vaccineren uitvoert en voor welke doelgroep. Download (PDF) hier