Loading...

COVID-19 check

Zorg van de Zaak Netwerk heeft in samenwerking met &niped en Streeklab Haarlem de COVID-19 check ontwikkeld. De check was eerder alleen beschikbaar voor zorgpersoneel en werknemers in vitale beroepen. Inmiddels is de doelgroep verbreed naar alle werknemers met klachten.  

De COVID-19 check is afgestemd op de richtlijnen van het RIVM en daarmee een betrouwbaar instrument om te bepalen of er sprake is van een besmetting met het coronavirus. De check bestaat uit een online screening waarin de symptomen van het coronavirus, een risicoberekening en vragen over de functie aan bod komen. Indien nodig volgt er een telefonisch gesprek met een arts en een eventuele test.

Voordelen van de COVID-19 check

  • De COVID-19 check is laagdrempelig en toegankelijk.
  • Uw werknemer krijgt duidelijkheid en persoonlijke adviezen.
  • Binnen enkele werkdagen de COVID-19 check beschikbaar voor uw organisatie.

Werkwijze

Alle organisaties kunnen bij Zorg van de Zaak terecht voor een COVID-19 check. U kunt de COVID-19 check aanvragen via dit formulier.

Na verwerking van uw aanvraag, ontvangt de opgegeven contactpersoon van uw organisatie ontvangt een digitale link om te starten met de online screening. Via deze link kunnen uw werknemers direct starten met de COVID-19 check. Na afloop van de online screening ontvangt de werknemer direct een uitslag met een persoonlijk advies. Indien uw medewerker in een risicocategorie valt dan zal onze arts telefonisch contact opnemen voor een persoonlijk gesprek. Indien de medewerker in aanmerking komt voor de COVID-19 test zal een thuiskit voor een test worden opgestuurd naar het huisadres. Binnen enkele werkdagen volgt de uitslag.

Vraag hier de check aan

Veelgestelde vragen