Loading...

Corona desk voor werkgevers

Direct hulp bij vraagstukken

  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn werknemers veilig in het bedrijf kunnen werken?
  • Sommige werknemers ervaren (psychische) klachten. Hoe ga ik daarmee om?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn werknemers het thuiswerken volhouden?
  • Het herstel en de re-integratie van mijn werknemer is vertraagd. Wat kan ik daaraan doen?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn werknemers zich aan de RIVM richtlijnen houden?
  • Wat kan ik werknemers adviseren die denken besmet te zijn met het coronavirus?

Deze vragen komen veel terug in de gesprekken met onze klanten. Herkent u zich hierin? En wilt u snel een oplossing voor uw probleem? Neem contact op met onze corona desk. Bekijk ook onze veelgestelde vragen en handige documenten rondom corona op deze pagina.

Mail ons op coronadesk@zorgvandezaak.nl

De corona desk biedt antwoord op belangrijke vraagstukken in deze onvoorspelbare tijden. Zorg van de Zaak Netwerk biedt een integrale aanpak aan met de speciaal ontwikkelde dienstverlening van Gimd, Grip, Margolin, Skils, Winnock, Ergatis & Zorg van de Zaak. Bekijkt u liever zelf het aanbod van onze dienstverlening? Ga dan naar Snelverwijspunt.nl.

COVID-19 testmogelijkheid

Sinds 1 juli 2021 is Zorg van de Zaak Health Services gestopt met het aanbieden van de teststraten op Zorg van de Zaak locaties.

De afgelopen maanden hebben we veel Covid-19 testen uitgevoerd voor onze klanten. De laatste weken zien we een flinke daling in de vraag en is het aantal uitgevoerde testen drastisch verminderd. Dit is ook een logisch gevolg, gezien er lokaal en via de GGD veel en steeds meer opties zijn.

De dienstverlening op klantlocatie blijven we voortzetten. Bij interesse kunt u een mail sturen naar covid-19@zorgvandezaak.nl dan zullen wij contact met u opnemen.

Blijf op de hoogte

Volg ook onze speciale LinkedIn pagina voor nieuws en handige tips.

Stel uw vraag aan onze specialisten

Contact