Bijeenkomst Vitaliteitsnetwerk Nederland

Zorg van de Zaak is de trotse strategische partner van Vitaliteitsnetwerk Nederland, een coalitie van werkgevers die voorlopers, koplopers en versnellers van Vitaliteit in Nederland willen zijn! Wij geloven erin dat preventie en vitaliteit de basis zal worden voor succes en continuïteit binnen organisaties. Graag nodigen wij u uit om, op donderdag 22 november vanaf 12.30 uur bij Hutten in Veghel, kennis te maken met dit initiatief. Het thema van deze dag is “Van gezond eten en drinken naar preventie en vitaliteit”. Middels een uniek lunchmoment gaat u genieten van 30 jaar innovatie en creatie in de wereld van bedrijfsrestaurants. Uw keuze; de lunch van 1990, of de lunch van 2020? Het wordt een middag met een mooi inhoudelijk programma en goede sprekers.

Meer informatie
Uitnodiging Vitaliteitsnetwerk 22 november 2018

Meld u aan
Aanmelden kan via www.vitaliteitsnetwerk.nl
Scroll naar beneden naar het programma en klik op aanmelden; vul uw gegevens in en klik op “ik ben uitgenodigd…” in het witte vlak vult u de code “Zorg van de Zaak” in. Klik vervolgens op aanmelden om te bevestigen.
Doelgroep is directies en HRM directeuren. Wij hebben een beperkt aantal kaarten beschikbaar en laten u zo snel mogelijk weten of u erbij bent.